Proud en Hope ring

 

Kort geleden ontving ik twee leuke doosjes van Suuz. Suuz is een erg leuke webshop waar je zelf je ring kunt laten ontwerpen. Een ring met daarin een woord dat bij jou past. Je kunt de ringen in goud, zilver en allerlei kleurtjes bestellen. Het bijzonder aan de ringen is dat ze geprint zijn met een 3D printer. Ze worden per stuk gemaakt en precies zoals jij wilt. Je kunt dus ook kiezen uit verschillende lettertypes.

Ikzelf had gekozen voor een gouden ring met de handwritten lettertype. Deze ring kostte 139 euro. Hij zit in een mooi wit doosje en voelt ook echt een betje zwaar aan door het goud van de ring. Ik moest even wennen aan de ring toen ik hem om had omdat de letters P een beetje in maar hand porde, maar als je hem een dagje draagt zit hij prima. Ik ben super blij met mijn nieuwe ring!

Zo kwamen de ringen aan in de doosjes. Het eerste doosje is dat van de roze ring.

suuz

En het tweede doosje is dat van de gouden ring. Nee, de bloemblaadjes zaten er niet bij ;) Aan de ene kant van de ring staat dus PROUD en aan de andere kant staat HOPE.

Proud2Bme ring suuz

Proud2Bme ring suuz

Proud2Bme ring suuz

Kijk hoe mooi de ring staat!

Proud2Bme ring suuz

Speciaal voor Proud2Bme hebben we een roze Proud/Hope ring laten ontwerpen. Deze ring kost normaal 19 euro, maar kan je nu met een kortingscode van Proud2Bme bestellen voor slechts 17 euro! Het is een superleuke roze ring. Het materiaal is hard, maar aan de buitenkant een beetje zacht, stoffig. Ik heb leuke foto's gemaakt van de ring.

Proud2Bme ring suuz

Proud2Bme ring suuz

Ook deze ringen worden laagje voor laagje, geproduceerd wat meer dan 48 uur duurt! Je hebt dus echt iets aparts en bovendien iets heel positiefs. Iedere dag kan je jezelf herinneren aan 'hoop houden' en 'Proud worden'. Ikzelf vind dat erg mooi en draag de ring dan ook met trots.

Proud2Bme ring suuz

Proud2Bme ring suuz

HIER vind je de PROUD/HOPE ringen. De kortingscode waarmee je de roze ring voor 17 euro kan bestellen is P2BM13. Deze code is geldig tot en met 14 augustus 2013. Met deze kortingscode kan je ook andere ontwerpen bestellen van Suuz, zoals de gouden Proud/Hope ring. De collectie vind je HIER, maar je kunt natuurlijk ook zelf jouw eigen model ontwerpen.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Sophie - Woensdag 24 juli 2013 11:52
Cool! Die roze ga ik misschien wel kopen.
cin - Woensdag 24 juli 2013 11:53
die gouden ring staat goed!!
lisanne - Woensdag 24 juli 2013 12:59
Wauw! Wat een mooie ringen die roze ga ik bestellen
Alisvolatpropriis - Woensdag 24 juli 2013 13:21
Nu maar hopen dat snel de studiefinanciering binnen komt, deze maand geen schoolgeld, maar een super toffe ring. :)
m - Woensdag 24 juli 2013 15:59
wauw zeg, de proud-ring vind ik echt mooi, vooral met proud aan de voorkant en dan voor jezelf weten dat er hope aan de achterkant staat, echt mooi, wat origineel zeg!
Frens Pries (SUUZ) - Woensdag 24 juli 2013 18:01
Mooi artikel met mooie foto's! Leuk hoe jullie de twee namen interpreten met hope voor jezelf aan de binnenkant. Ik heb er een voor mijn vriendinnetje gemaakt met xxx voorop en mijn bijnaam (te genat om te delen ;) ) aan de binnenkant.

Veel plezier met de customizer ;)

Groetjes namens SUUZ,

Frens

Caroline - Woensdag 24 juli 2013 18:06
Die gouden
Caroline - Woensdag 24 juli 2013 18:06
laura - Donderdag 25 juli 2013 01:19
Ik heb meteen de roze besteld toen ik hem zag hier! Wat een ontzettend leuk en mooi idee voor een ring! Hoop dat ik de juiste maat heb gekozen, vind ik altijd lastig bij een ring;p
lovatic - Vrijdag 26 juli 2013 00:14
Ik zie die ringen van 19 euro niet eens. Haha Faal
lovatic - Vrijdag 26 juli 2013 00:15
ik lees natuurlijk weer verkeerd. 17 euro. maar gevonden :)
Tessa - Vrijdag 26 juli 2013 19:26
Die gouden is echt ge-wel-dig! super gaaf Scarlet!
Daaaaar mag je met recht trots op zijn :-D. echt iets heel nieuws en persoonlijkst.

Zijn die gouden ringen van ''Proud-Hope'' ook te bestellen? of moet je die dan zelf namaken op haar website? Ik ben namelijk niet echt van het namaken maar vind de ring wel ontzettend gaaf & een erg mooie betekenis ;)
Tessa - Zondag 28 juli 2013 19:55
?
Scarlet - Zondag 28 juli 2013 20:03
Hai Tessa,

de gouden ring kan je heel eenvoudig zelf maken. Dat kan via hier: https://www.suuz.com/en/designyours/index/1

Bij woorden doen je dus gewoon Proud (spatie) Hope (spatie)
en dan kies je wel materiaal en welk lettertype. Heel eenvoudig!

Liefs en succes,
Scarlet