Opgerolde broekspijpen zijn hip

 

We hebben tegenwoordig enorm veel keuzes als het gaat om kleding shoppen. Zo zijn er talloze soorten broeken; spijkerbroeken, stoffen broeken, gebreide broeken, high waist broeken, pantalons, skinny jeans, baggy & boyfriend jeans, treggings, ripped jeans, etc. Je kunt dan ook nog kiezen hoe je de broek draagt. Je kunt natuurlijk een maatje groter kopen als je wilt dat hij wat wijder valt en ook een mannenbroek kan een vrouw erg leuk staan. Wat je op het moment ook veel ziet zijn broeken met opgerolde broekspijpen.

Vooral in de zomer is dit een erg geliefde trend onder veel mannen en vrouwen. Je kunt het dan heel leuk met slippers dragen of met sneakers of gympen. Verder kun je het met alles combineren qua tops en jasjes. Het staat vaak net wat vlotter en stoerder dan gewoon een simpele broek die recht naar beneden valt. Het is makkelijk uit te proberen want als je het niks vindt, kun je je broekspijpen weer gewoon normaal dragen. 

Nouska

broeken
Broeken: Asos

Je kunt de omgeslagen broekspijpen ook combineren met mooie pumps. Ik vind dit altijd erg leuk staan. Ook als je een baggy of boyfriend jeans aan hebt, geeft dit een mooi contrast. Aan de ene kant heb je een heel stoere broek aan maar de omgeslagen broekspijpen met hakken er onder maken het weer heel vrouwelijk. In de zomer is dit ook een ultieme manier om je enkels wat meer lucht te geven waardoor het wat verkoeling kan geven. Maar buiten dat kun je deze trend ook goed toepassen in de herfst en winter. In de zomer vind ik het persoonlijk leuk om geen sokken te dragen maar echt alleen gympen, hakken of slippers, maar in de herfst en winter is dat vaak een beetje koud. Opgestroopte broekspijpen met enkellaarsjes kunnen dan bijvoorbeeld heel leuk zijn. 

Laura

Jeans
Broeken: H&M

Je kunt je broekspijpen op verschillende manieren omslaan. Zo kun je ze oprollen maar ook om wikkelen en kun je kiezen voor een grote omslag (zoals Nouska heeft op de foto) en een wat smallere omslag (zoals Laura heeft op de foto). Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het soort broek dat je aan hebt. Bij een skinny jeans is een dunne omslag misschien mooier dan als je een baggy broek draagt.

opgerolde broekspijpen

Tip: heb je je broek te heet gewassen waardoor hij gekrompen is? Dan kun je hem nog prima aan als je de pijpen oprolt. Superleuk, hip en je hoeft je broek niet weg te gooien!

Wat vind jij van deze trend?

 

Gerelateerde blogposts

02
NOV
BAM!
35

Reacties

Janniekex - Woensdag 10 september 2014 10:04
Hahaha dan doet mijn moeder mee aan een trent voor het eerst haha
Nikki - Woensdag 10 september 2014 11:00
Ik vind het leuk :)
charlotte14 - Woensdag 10 september 2014 12:14
Ik doe niet meer anders met mijn broeken! love it.
Just - Woensdag 10 september 2014 13:58
Ideaal voor mensen met lange benen waarbij de broeken altijd te kort zijn. :)
Diede - Woensdag 10 september 2014 14:37
Leuk!!
peanutbutter - Woensdag 10 september 2014 14:37
Leuk dat jullie bijna dezelfde schoenen hebben :)
E - Woensdag 10 september 2014 15:54
I love it !
Annelie - Woensdag 10 september 2014 18:03
Ik doe dit de hele tijd, zó leuk!
Anne - Woensdag 10 september 2014 23:03
Ik heb vrij grote voeten voor mn lengte, beetje uit proportie, opzich geen probleem mee maar bij mij staat dit dus niet zo leuk, ben net een hobbit haha!
Hanna - Donderdag 11 september 2014 16:31
Ik doe dat altijd! Het staat zoveel leuker dan een gewone broek (bij mij dan), het geeft echt iets extra's aan je outfit.
kate02 - Zondag 14 september 2014 15:02
Ik ben altijd bang dat ik koud krijg dus dit is niks voor mij en het liefst draag ik ook nog hoge sokken!
matthy gravemaker - Donderdag 16 april 2015 22:13
Ik ben klein 1.60 ...staat dat dan wel?
Laura - Vrijdag 7 april 2017 14:48
Ik vind het bij iedereen wel leuk staan
Dennis - Donderdag 11 mei 2017 13:21
Bij sommige mannen kan het echt niet.