Mooie lingerie, goed gevoel

 

Het klinkt misschien gek, maar als ik mooi ondergoed aan heb, voel ik me net even iets beter. Ik voel me zelfverzekerder, mooier en kan daar echt van genieten. Dat soort kleine dingen kunnen je soms ineens een heel fijn gevoel geven, zelfs ook al ziet niemand dat jij het aanhebt. Ik vind het vooral zelf heel leuk om mooie lingerie te dragen, maar het moet natuurlijk ook lekker zitten. Omdat mooi ondergoed een heel klein beetje kan helpen om je net een tikkie beter in je vel te voelen, deel ik graag wat leuke items en setjes met je. Wie weet vind jij het ook een fijn gevoel!

lingerie

Natuurlijk verhelpt mooi ondergoed of mooie, hippe kleding een laag zelfbeeld niet. Je zult dat met shoppen dus ook niet op kunnen lossen. Heb je daar last van, dan is het goed om daarover te praten, aan te werken of hulp voor te zoeken. Je kunt je stapje bij beetje weer mooi leren voelen, maar soms heb je daar wat hulp en advies bij nodig. Los daarvan kun je op het gebied van praktische stappen ook wat doen. Zoals jezelf goed verzorgen, dingen doen om lekker in je vel te zitten en jezelf af en toe verwennen met mooie kleding of lingerie. Voor jezelf, omdat het je net even een klein beetje opweg helpt je mooi en zelfverzekerd te voelen. 

Ik zal vier categorien lingerie groeperen, waaronder romantisch, vrolijk, all black en sportief/stoer. 

♥ Romantisch
Veel vrouwen voelen zich mooi in romantische, lieve lingerie. Kant, rood, bloemen en lieve kleuren passen goed bij deze stijl.  

ASOS

lingerie

Hunkemoller

BH

ASOS

red

H&M

H&Mhm

♥ Vrolijk
Als je hiervan houdt, is er ook veel keuze. Grappige prints, leuke kleuren of zelfs teksten en plaatjes.  

ASOS

sporty

Hunkemoller

bloemen BH

H&M

glitter

Forever21

bh

ASOS

lief

♥ All Black
Veel vrouwen dragen zwarte lingerie. Enerzijds omdat het gemakkelijk te combineren is met ander ondergoed en aan de andere kant omdat zwart kant ook heel sexy kan zijn.  

H&M

bhbh

ASOS

all black

H&M

bhbh

ASOS

BH zwart

H&M

bhbh

♥ Stoer
Sportief, stoer of hoe je het ook wilt noemen. Sommige vrouwen voelen zich in deze stijl helemaal op hun gemak. Tegenwoordig is sportieve of wat stoerdere lingerie trouwens ook gewoon heel mooi afgewerkt en is er veel keuze.  

ASOS

sporty

Hunkemoller

bh

ASOS

sportbh

H&M

bhhm

Wat voor lingerie draag jij graag en geeft het je een goed gevoel?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Maya - Zaterdag 28 november 2015 10:09
Zie ik dit nu goed?! Weinig tot geen fotoshop?! Gewoon echte vrouwenlichamen?? Te gek! Oh en de lingerie is ook enig, ik ben zelf meer van het stoere, sportieve.
Alice - Zaterdag 28 november 2015 10:20
Ik zou alleen al bij ASOS kopen omdat ze echte, gezonde vrouwen op de foto zetten.
Die stoere lingerie is echt top, daar moet ik wat van hebben!
DragonFly1991 - Zaterdag 28 november 2015 11:50
Fijne blog :). Vind het af en toe lastig om te vinden wat bij me past en waar ik me echt prettig in voel. Zo krijg je er weer een hele andere kijk op
Laura - Zaterdag 28 november 2015 12:00
Ik heb heel weinig borsten, bijna geen eigenlijk. Ook bij een gezond gewicht bijna niet. Maar ik wil ook eigenlijk geen BH dragen omdat het dan al snel "meer" lijkt en dat wil ik niet. Heel raar misschien, maar ik wil er gewoon zo plat mogelijk uitzien. Ik heb dus ook niks met lingerie. Zijn er mensen die dat herkennen?
liz - Zaterdag 28 november 2015 15:59
ik heb toch wel tussen cup b en c maar vind het heerlijk om bh's zonder beugels ed te dragen, mijn borsten hebben van zichzelf een mooie vorm. En dat geldt eigenlijk voor bijna alle vrouwen vind ik. Ik hou dan ook erg van subtiele kanten bh's of met fijne stofjes en mooie kleurtjes.
Ronja - Zaterdag 28 november 2015 19:19
Ik vind het nog moeilijk om naar mezelf te kijken en echt beter voel ik me nog niet met mooie lingerie, maar ik kan me wel voorstellen dat het zo werkt.
Bij Hunkemuller kan ik meestal wel slagen voor bh's. Mooie slipjes zijn vaak van synthetisch materiaal en dat vind ik niet fijn zitten. Dus die koop ik dan apart.
Nu mijn gewicht hoger is zijn m'n borsten groter geworden. Dat is het enige positieve eraan.
Ram.in.strijd - Zaterdag 28 november 2015 20:40
Goed blog! Ook fijn dat jullie niet de "slanke" modellen hebben gekozen maar gewoon normale figuren!
Lost girl - Zaterdag 28 november 2015 23:32
Ik wil er ook het liefst zo plat mogelijk uitzien, bijna jongensachtig. Helaas gaat me dat niet lukken met een e-cup, haha. Qua ondergoed: goedkoopste omaondergoed bij de Hema ofzo. Niemand ziet het dus wat maakt mij het uit wat ik draag.
A. - Zondag 29 november 2015 00:33
meh opzich vind ik het wel fijn om mooie lingerie te hebben , zou alleen willen dat mijn cup,aat wat minder was , maar dat gebeurde zelfs nauwelijks toen ik op het diepst van mn anorexia zat en nu weer op gezond gewicht weer cup F :(
maartje - Zondag 29 november 2015 09:34
Zo moeilijk he, als je pas 14 bent maar je wel fijner voelt in iets van kwaliteit. Alleen nja me moeder is echt van omg seksistisch enz. Terwijl ik juist heb van dat maakt me sterker enz. >.
Maanmeisje - Zondag 29 november 2015 10:36
Herkenbaar Laura.
Kay - Zondag 29 november 2015 22:01
Ik wissel echt tussen alle uitersten haha. Soms draag ik de supergoedkope en praktische strings van de hema, terwijl ik het op andere momenten heerlijk vind om een kanten setje aan te hebben. Of een enigzins mooie sportbeha, omdat dat zo lekker zit :D
@ Laura - Maandag 30 november 2015 18:46
Hoi! Hopelijk lees je dit nog. Misschien zijn van die stoffen soft-BH's zonder beugels iets voor jou?

Ik weet ook van genderdysfore meiden dat zij vaak 2 strakke sport-BH's over elkaar aan doen. Ook zijn er binders verkrijgbaar voor deze zelfde doelgroep

Succes! xxx