Mijn liefde voor cut out(fits)

 

De afgelopen tijd heb ik drie paar cut out schoenen gekocht. In het begin was deze trend me niet zo opgevallen, maar toen ik bij Invito mijn eerste paar cut out schoenen pastte, was ik verkocht. Wat een leuke variatie, wat een leuke stijl! De schoenen die ik bij Invito kocht waren stoere enkellaarsjes. Ze waren wel wat duurder dan de schoenen die ik normaal koop, maar ze zitten dan ook geweldig. Ik dacht toen dat het wel bij dit paar cut out schoenen zou blijven, ...totdat ik me vorige week liet verleiden door de SALE.

cut out boots

Vorige week liep ik even binnen bij Sacha omdat ik op de etalage zag staan dat er flinke Sale was. Ik ben helemaal dol op sale en mooie, dure kleding vinden voor een veel lagere prijs. Ken je dat? Dan sta je bij de kassa met zo'n overwinninggevoel van 'Yes, ik heb drie items die samen 140 euro zouden kosten, maar waar ik nu maar 25 euro voor betaal!'. Nou ja, bij Sacha hadden ze dus leuke aanbiedingen waarop bovendien extra korting kwam als je meer items kocht... hoe verleidelijk! Ik zag een paar prachtige lage cut out schoentjes die zaten als gegoten. Als ik er nog een paar schoenen bij zou kopen, zou ik nog eens 30% extra korting krijgen... zou ik? In deze blog laat ik je mijn aankopen zien in combinatie met drie outfits. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om eens op deze manier een fashionblog te lezen.

♥ Cut Out(fit) 1
Het eerste paar cut out schoenen kocht ik dus bij Invito. De prijs van deze schoenen was 109 euro. Het zijn hele fijne, stevige laarsjes met aan de achterkant een rits om ze simpel en snel aan te doen. Wil ik sokken in deze schoenen dragen, dan gebruik ik van die lage voetjes die ik voor 5 euro per drie stuks koop bij H&M. Ik heb bij deze schoenen gekozen voor een wat nochalante, stoere outfit.

cut out boots outfit foto ootd

Ik draag een beetje baggy shirt van New Look. Ik kocht dit voor 10 euro in de shop in shop bij V&D. Ik heb twee turqiose bandjes van Vero Moda erbij. Deze waren volgens mij ook 10 euro, maar die zijn al wat ouder. Ik heb erbij een skinny low waist jeans aan van H&M. Deze zitten heerlijk en kosten maar 19,90 euro.

cut out boots outfit foto ootd

♥ Cut Out(fit) 2
Dit is het tweede paar cut out schoenen die ik kocht. Zoals ik al in de inleiding schreef, kocht ik deze bij Sacha. Ze waren afgeprijsd van 79 euro naar 49 euro. Hierover kreeg ik nog eens 30% korting, yeah. Ik draag deze blokhakken met een wat vrouwelijkse outfit, al heb ik wel hetzelfde shirt erbij aan als de outfit hierboven.

cut out boots outfit foto ootd maxi skirt

Het shirt is dus van New Look. De maxi skirt die ik erbij aan heb is van Primark. De prijs weet ik niet meer. Ik draag een wat oudere ketting met een uilenhanger. Ik heb die een keer gekregen. Volgens mij is hij gekocht bij Bijoux Brigitte. Ik draag om mijn pols een wit horloge met een landkaart op de wijzerplaat. Deze heb ik besteld via Ebay voor maar 6,50 euro. Tenslotte heb ik nog een zilveren armband om met twee kleine olifantjes. Deze komt uit India.

cut out boots outfit foto ootd maxi skirt

♥ Cut Out(fit) 3
Mijn derde paar schoenen, is ook mijn favoriete paar cut out schoenen. Het is een heel eenvoudig, maar stijlvol schoentje. Ook deze kocht ik bij Sacha. Ze waren afgeprijsd van 79 euro naar 49 euro. Bij deze schoenen draag ik een wat nettere outfit in de kleuren zwart en wit.

cut out boots outfit foto ootd

Ik heb gekozen voor een zwarte skinny jeans van Zara. Deze kostte 39 euro en heeft een smalle baan aan de zijkant van de pijpen en twee goudkleurige ritjes bij de zakken. Ik heb als top ook iets van Zara aan. Ik vind deze erg mooi, maar ook erg onhandig omdat hij erg snel kreukelt, je hem eigenlijk niet kan wassen en hij flink doorschijnt. Tenslotte draag ik en gouden ring met de woorden HOPE en PROUD van Suuz.

walk your own path

Dit waren mijn drie cut out(fits) schoenen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Bedankt voor het lezen ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Black Rose - Maandag 7 juli 2014 10:02
Ik vind zo'n blog echt leuk! Vaker doen!
A. - Maandag 7 juli 2014 10:19
Ja leuk, zo'n fashionblog.

Gelukkig verschillen smaken voor de rest, want ik vind die cut-outschoenen echt niet mooi. Vind ze vooral heel lomp, maar ook gewoon die gaten op hele rare plekken. Kan er niet aan wennen.
M - Maandag 7 juli 2014 10:41
Dit vind ik de leukste vorm fashoinblog :) En wat een mooie schoenen en wat een leuke stijl heb jij Scarlet! Mooie foto's ook!
Maanmeisje - Maandag 7 juli 2014 10:47
Leuk! Mooie foto's!
lies - Maandag 7 juli 2014 10:56
ik vind die laarsjes zo ontzettend leuk.. ga ze denk ik ook kopen !
Singingbee - Maandag 7 juli 2014 11:05
Die laatste schoentjes zijn echt prachtig
N - Maandag 7 juli 2014 11:13
Ik vind het leuk om te zien hoeveel moeite erin is gestopt en de foto's vind ik heel creatief :)
Anoniem - Maandag 7 juli 2014 11:50
niet echt mijn stijl, als staat het scarlet wel heel leuk!
UnknownAngel - Maandag 7 juli 2014 12:16
Ik vind die blouse van Zara super mooi, voor de rest ook niet echt mijn stijl haha.
VliegjeVeerle - Maandag 7 juli 2014 12:52
Oh wat leuk! Ik heb ook getwijfeld bij zulke schoentjes maar wist niet zo goed of het wat voor mij zou zijn. Volgende keer als ik ze zie (voor een fijn prijsje) gaan ze mee!
x - Maandag 7 juli 2014 14:52
leuk :)
lillie - Maandag 7 juli 2014 15:07
die laatste schoenen zijn leuk!
Eilish - Maandag 7 juli 2014 15:34
Erg leuk!
Nikki - Maandag 7 juli 2014 15:44
Hele leuke fashionblog!
En wat n mooie foto's en zó'n leuke kledingstijl!
I want it too!!!
anne - Maandag 7 juli 2014 18:26
niet echt boeiend
Jupz - Maandag 7 juli 2014 20:52
Niet mijn stijl, maar als het anderen het wel mooi vinden, prima :).
Wel leuk zo'n fashionblog!

En verder: Scarlet ik vind dat je er steeds beter uit gaat zien. Voller, vrouwelijker. Ik weet dat er mensen zijn die eraan twijfel(d)en of je wel echt eetstoornis-vrij zou zijn. Maar ze hebben er nu in elk geval geen uiterlijke argumenten voor :). Ik vind dat je er goed uit ziet! Be proud!
Caro - Dinsdag 8 juli 2014 00:03
Leuk!!
miri - Dinsdag 8 juli 2014 11:38
maar.. het staat jou ook zoooo leuk.!!!
Tessa - Dinsdag 8 juli 2014 18:43
Leuke blog Scarlet!
Super dat je de schoenen niet alleen laat zien maar ook vertelt waarom je ze leuk vindt en verschillende kledingcombinaties toont.
*Esther* - Dinsdag 8 juli 2014 19:22
Ik vind alleen die eerste 2 schoenen leuk, die laatste niet zo. Bij jou staan ze leuk! IK vind ze zelf te duur.
D. - Woensdag 9 juli 2014 14:02
Alles staat heel mooi ik vind de tweede outfit het allemooiste
dat horloge met die landkaart heb ik ook haha!
xxx