Leuke maxi jurken en rokken

 

Hoewel het nog wat maanden duurt voordat het warm genoeg is om jurkjes en rokken aan te doen, is het wel altijd leuk om alvast te kijken zodat je nog meer verlangt naar het lente- en zomerweer. Voor je het weet is het ineens weer rokjesdag en kunnen de dikke truien de kasten in. Dan kun je maar beter goed voorbereid zijn, toch? Wie weet kan deze blog jou daarbij helpen! Ondanks dat het nu nog koud is en er straks vast nog meer leuke jurkjes en rokjes te vinden zijn, vind ik het altijd leuk om al bij zomerse kleding te neuzen.

Hierdoor krijg ik nog meer zin in zomer en is het extra leuk als het weer zover is. Vaak wacht ik met het kopen wel tot de nieuwe collectie er is, maar dan kan ik wel alvast een beeld krijgen van wat ik graag wil. En als ik echt een leuke jurk of rok tegenkom, kan het ook geen kwaad om alvast iets in huis te hebben toch?

collage

Maar... we kunnen veel jurken en rokken ook gewoon met dit weer aan hoor. Je kunt veel maxi-jurken en -rokken ook gewoon aan in de herfst en winter. Doe er een lekker vest overheen, draag er een maillot en leuke laarsjes onder en je hebt een super leuke en warme outfit. Niet alle zomerse kleding hoeft dus in dozen opgeborgen te blijven. De maxi-jurken en -rokken zagen we overigens al veel afgelopen zomer, maar dit jaar komen ze weer helemaal terug. 

Asos

blauw

roodrood

oranje

gekleurd

groengroen

Zalando

oranjeoranje

zwartzwart

witgrijs

blauwblauw

blauwblauw

 

rozespijker

grijs

rozeroze

geelgeel

rozeroze

blauwblauw

blauw

Bonprix

blauw

witwit

rood

Wat vind jij van maxi-jurken en -rokjes?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

RosieV - Dinsdag 9 februari 2016 10:49
Ik hou van maxi jurken. Alleen ben ik heel klein, dus heb ik soms de pech dat ik ze bij een zaak of door een bekende hier moet laten inkorten totdat ik het als maxi jurk kan dragen omdat ik klein ben.
Anne - Dinsdag 9 februari 2016 12:30
Heel leuk! Vooral als het zonnetje straks gaat schijnen :) doet me altijd denken aan terrasjes en lekker een drankje in de zon :)

Ik weet niet of jullie het al gezien hadden maar bij zeeman kan je nu (alleen online) trowujurken kopen voor 30,- euro. (Ze zijn nu wel uitverkocht) ik vind ze nog best wel heel leuk!
Anne-Maria - Dinsdag 9 februari 2016 13:30
Leuk, maxikleding!die bloemetjesrok van Zalando vind ik mooi. Ik heb alleen altijd erg het gevoel dat ik een kort propje word als ik dit soort rokken en jurken draag.
Miekio@Anne-Maria - Dinsdag 9 februari 2016 14:06
Ik ben ook best klein maar juist door dit soort kleding ben ok een stuk minder een "propje", ik lijk juist langer. Maar misschien komt dat ook omdat ik me er erg prettig in voel, zelfverzekerder en daardoor iets uitstraal.
Maar ik denk dat zulke kleding juist je langer doet lijken, mij in ieder geval wel!
Erna - Woensdag 10 februari 2016 07:25
Mooi. Ik vond ze tot nu toe niet zo erg leuk, maar ik vind hier een paar die ik wel zou willen hebben.
kate02 - Zondag 14 februari 2016 11:18
Ik houd van de maxi rokken en jurken! Heb er dit jaar alweer een gekocht.