Lentekleding die blij maakt

 

We hebben inmiddels alweer wat mooie zonnige dagen mogen meemaken en het is weer lente! Ik hoor meerdere mensen zeggen dat het zonnetje er voor zorgt dat ze toch wel wat beter in hun vel zitten, ondanks dat het er natuurlijk niet voor zorgt dat alle problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ondanks dat ik op het moment goed in mijn vel zit, merk ik wel dat het zonnetje mij ook goed doet. Het lukt me veel beter om 's morgens op te staan en positief mijn dag te beginnen en ik heb meer zin om naar buiten te gaan. Het helpt me om wat positiever te zijn en ik krijg er ook meer energie van, heel fijn. De wat hogere temperaturen en het fijne zonnetje zorgen er ook direct voor dat mijn winterkleding de kast in kan en dat ik mijn kleding voor de lente en zomer tevoorschijn kan komen.

Ik voel me goed in luchtige en zomerse kleding, maar dit is helaas niet voor iedereen het geval. Er zijn genoeg mensen die dubbele gevoelens ervaren als de temperaturen volgens het weerbericht stijgen omdat dat betekent dat je eerder met blote armen of benen naar buiten zal gaan. Als je een negatief zelfbeeld hebt, een eetstoornis of als je littekens hebt door zelfbeschadiging, kan de lente of zomer heel lastig voor je  zijn.

lente kledng

Het kan voor enorme spanning zorgen en de lente en zomer een stuk minder fijn maken, terwijl het zonnetje zelf je misschien wel goed kan doen. De zorgen gaan dan misschien meer over het de gevolgen van dit mooie weer en de verwachtingen van je omgeving. Ik denk dat het belangrijk is om te dragen en te doen waar je je goed bij voelt. Natuurlijk is het goed om uitdagingen aan te gaan, maar forceer het niet. Het komt wel als je er aan toe bent. Het zonnetje kan niet al onze problemen laten verdwijnen en dat kan kleding ook niet, maar kleding waar je je goed in voelt en kledingstukken of accessoires die je leuk vindt, kunnen je wel vrolijk maken! Ik heb een aantal leuke kledingstukken voor jullie verzameld met leuke printjes, vrolijke kleurtjes en gezellige opdrukken. Van welke kleding word jij blij?

Modemusthaves

modemusthaves

modemusthaves

Pull & Bear

meisje

shirt zeemeermin

shirt

Pullandbear

shirt poes

Pullandbear

Pullandbear

Asos

asos

asos

asos

asos

asos

asos

asos

asos

asos

asos

tas

Forever21

forever 21

forever 21

forever 21

forever 21

forever 21

tas

tassen

tas

forever 21

forever 21

Van welke kleding word jij blij?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

lunetha - Maandag 3 april 2017 10:11
Wat een leuke blog! Zitten hele leuke dingetjes bij, Vooral die van forever21 vind ik leuk. Ik wordt wel vrolijk van leuke kleurtjes, Printjes, Dieren en leuke teksten op kleding.
*** - Maandag 3 april 2017 15:16
Ik word vooral heel blij van het feit dat je zonder jas naar buiten kan :)
Ingrid - Dinsdag 4 april 2017 07:38
De gele jurk (vierde plaatje) van Asos vind ik super, ik hou ook van luchtige en fijne stoffen maar ik kan me vaak onzeker voelen over mijn lijf in de lente/ zomer ;(. Daarom vind ik zomerse lange jurken een uitkomst, met een paar slippetjes eronder.
Sofie - Dinsdag 4 april 2017 09:09
Leuk, ik word blij van kleding met vrolijke printjes.
Erna - Dinsdag 4 april 2017 09:31
Ik vind jurkjes leuk! En leuke blouses. en shirts in mooie kleurenšŸ˜
Ik kan heel blij worden alleen al van ernaar kijken.
Het belangrijkste voor mij is toch dat kleren lekker zitten en dat ik mij op mijn gemak voel erin.


Black Tiger - Dinsdag 4 april 2017 17:04
die sushitas!! AMAZING!!