Hippe opvouwbare tasjes

 

Sinds dit jaar krijgen we geen plastictasjes meer mee in de winkel. Steeds meer mensen nemen daarom zelf plastictasjes of canvas shoppers mee als ze gaan winkelen. Heel goed, want zo zorgen we ervoor dat er steeds minder plastic afval in de zee belandt. Wel onhandig, als je jouw tasje bent vergeten. Maar gelukkig kun je het meenemen van zo'n tasje extra leuk maken. Namelijk; door een hele leuk aan te schaffen!

tasjes

Ik zorg meestal voor tasjes die gemakkelijk op te rollen zijn. Deze prop je daardoor gemakkelijk in een tas. Dunne, katoenen of canvas tasjes zijn daar ideaal voor. Ik heb er in alle tassen die ik vaak gebruik een gestopt, zodat ik nooit zonder zit. 

Ik vind vooral de eenvoudige bedrukte tasjes erg leuk. De katoenen of canvas versies. Deze hebben vaak originele opdrukken en vind je echt in alle soorten. Sommige zijn erg steving, anderen juist lekker dun. Die kun je dan makkelijk oprollen of in een tas proppen. Bij Flying Tiger hebben ze vaak erg leuke, maar hieronder vind je er dus nog veel meer die ik voor je heb opgespoord! 

Lief Leven
lief leven

Mary And The Locks

marianne lock 

Etsy

teote

Etsy

Etsy

BucketBags

 

tote

tote

H&M

yastas

tastas

Etsy

ADHD tote bag

Etsy

etsy

ASOS

tas

poes tas

Sissy-Boy

tas

tas

tas

Etsy

tas

Etsy 

tote

Etsy

etsy tote

Etsy

etsy

etsy

Etsy

tas

Etsy

Knor Kat

Gebruik jij zulke tasjes en welke vind jij het leukst?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Beauutjuhx - Zondag 12 juni 2016 11:13
Ja deze gebruik ik ook! Erg handig, ik heb er 1 met de tekst: i like you berry much, en dan staan er 2 framboosjes op met hartjes. En 1 met de tekst: enjoy all the little things.
Imnotwillywonka - Zondag 12 juni 2016 11:29
Die met van unicorns
miri - Zondag 12 juni 2016 11:47
Deze kun je ook heel makkelijk zelf maken!! Super leuk, eigen stofje kiezen
Anne - Zondag 12 juni 2016 12:07
Leuk!! Ik heb er 1 van dille en kamille, maar wil er zeker (nu ik deze heb gezien) nog wel een paar bij!!
4 leaf clover - Zondag 12 juni 2016 12:24
Ik gebruik ook stoffen tasje, maar dan van de Blokker. Zijn 1 euro en zit een zakje bij waar je het tasje in kan proppen
Brunetteinrecovery - Zondag 12 juni 2016 12:33
Ontzettend bedankt voor deze blog! Hier was ik al weken naar op zoek. Deze gaan er zeker komen, er zitten erg leuke tasjes bij. Ik zou niet eens kunnen kiezen, hihi.
May - Zondag 12 juni 2016 14:04
Yup, zijn echt mijn favo tasjes momenteel. Ben alleen bang als het gaat regenen, dan neem ik ze niet zo snel mee
Aniek - Zondag 12 juni 2016 15:01
Ik zou ze het leukste vinden in een effen kleur maar die zie ik eigenlijk nooit.
Anne-Maria - Zondag 12 juni 2016 17:25
Ik had sws altijd al een plastic tasje bij me, ook voordat er door de winkels een verbod op werd gezet om ze mee te geven. Superleuk dat er nu zoveel leuke tasjes zijn. Ik vind die van lief leven nice en Etsy heeft ook echt fijne. Ik ga zeker eens neuzen op het web :).
Eva - Zondag 12 juni 2016 19:14
Leuk! Ik heb net afgelopen week de twee shoppers van H&M online ontvangen (de roze én de blauwe met print want mevrouw kon niet kiezen). Handige handvatten hebben deze waardoor je ze om je schouder kunt dragen, en inclusief magneetsluiting. Ideaal. Ik vind ze erg fijn en omdat ik regelmatig spullen moet verslepen vind ik deze leuker dan de Action shopper tas die ik voorheen gebruikte.

De katoenen tasjes die hier worden afgebeeld vind ik wel te duur, ook al zijn sommige erg leuk en humoristisch.

Ik heb zelf een katoenen tasje besteld bij de website van Flow (van het magazine). Daar was het 7,50, alsnog prijzig maar in ieder geval een stuk goedkoper dan de items die ik op de aanbevolen sites zoals Etsy zie staan.

Op mijn katoenen tasje van Flow staat een leuke positieve spreuk: "Hooray for today"! Om me te helpen stil te staan in het moment dacht ik. Ben er blij mee. Ze hebben ook een met de opdruk "To plant a garden is to believe in tomorrow".

Bij veel websites kun je ook je eigen foto of tekst laten drukken, en dat is ook goedkoper dan de websites die ik in de blog zie staan. Bijvoorbeeld bij de Hema voor 6,95. Maar zoveel websites bieden deze mogelijkheid voor een goedkope prijs, dus personaliseer er op los met je eigen opdruk voor degene die dat fijn vinden :-)
Judith - Maandag 13 juni 2016 10:05
Jullie zijn helemaal vergeten het tasje van proud2bme erbij te zetten!! :O

Maar leuke tasjes hoor! ;)
anne - Dinsdag 14 juni 2016 03:40
Ik had al lang dit soort tasjes(wie niet?) en gebruikte ze ook.
Je kunt ze makkelijk zelf maken ! Ik word wel moe !! ervan dat het weer iets is geworden waar ze een trend van moeten maken (=geld mee kunnen verdienen).
Blijven wij alles maar kopen (slikken) ?