Festivals en Festival Outfits

 

Het festival seizoen is nog maar net begonnen en op mooie zomerdagen kunnen we er al erg naar verlangen. Lekker met je laarzen door de modder, met een zonnetje op je gezicht in het gras liggen met de geur van biertjes en rommelige, maar goede muziek op de achtergrond. Festivals kun je in alle vormen, maten en lengtes vinden tegenwoordig. Van muziek, mode, kunst tot food-festivals. En daar wil je er natuurlijk op je leukst uitzien! Daarom heb ik een aantal leuke festival-outfits op een rij gezet. 

Alle outfits zijn een beetje boho-hippie. Maar dat komt misschien omdat dit een blog van mij is en ik dat erg leuk vind. Vind je deze stijl ook leuk, dan zit er vast wel iets voor jou tussen. En zo niet, laat je dan lekker inspireren, of scroll naar beneden voor wat meer informatie over de festivals die er aan zitten te komen en laat achter naar welke jij toe gaat! En als je nog leuke tips hebt, zijn die ook welkom natuurlijk!

collage

Als je een eetstoornis hebt, kan een festival  best wel een uitdaging zijn. Gelukkig kun je vaak zelf ook wel wat eten en drinken meenemen, of zijn er veel opties, zodat je iets kunt uitkiezen dat je durft te eten. Misschien heb je er dan ook nog wat aan om de blog Festival bezoeken met je eetstoornis.

ASOS
festival outfits

American Vintagefestival outfits

H&M
festival outfits

ASOS
festival outfits

Free People (De Bijenkorf)
Ik heb dit groene jurkje, links op de foto. Iets duurder dan gewoon, maar wel erg mooi en iets dat ik heel vaak en lang ga dragen. Ik heb hem onder andere gekocht voor een bruioft waar ik binnenkort heen ga. 
Free Festival People 

H&M
festival outfits

ASOS
festival outfits 

H&M
accessoires festival 

Naar welke festivals ga jij?
Ik ga zelf niet naar alle festivals, vooral kleine, intieme festivals vind ik leuk. Vroeger ging ik wel eens naar Lowlands, maar ik vind die grote festivals vaak erg overweldigend. Bij kleine, eendaagse of tweedaagse festivals voel ik me veel beter. En dan kun je altijd beslissen om wel of niet ergens te slapen, afhankelijk van het weer en hoe je je voelt. Dit jaar ben ik van plan om naar wat Foodfestivals te gaan, dus niet enkel muziekfestivals. Er zijn verschillende foodtruckfestivals of het festival 'Rollende Keukens' in de omgeving Rotterdam, Den Haag en Amsterdam waar ik in de buurt woon.

festival den haag

Vorig jaar ben ik naar Festival The Brave geweest, en dat vond ik echt heel erg leuk. Een klein, maar heel erg leuk en vrolijk festival met goede muziek. Veel nieuwkomers, lekker eten en een fijne, rustige sfeer met kampvuurtjes in de avond. Zeker een aanrader. Maar kom niet met teveel mensen, want juist het kleine en fijne van dit festival was zo leuk. 

Verder komen er natuurlijk nog veel meer festivals aan deze zomer, zoals Lowlands, Into The Great Wide Open, Parkpop, Pinkpop, Oerol, Best Kept Secret, Down The Rabbit Hole, Roskilde en heel veel verschillende markten, zoals Foodtruckfestival, Rollende Keukens en Home Made Market of Swan Market. Via Facebook kun je veel van deze festivals vinden en ontdekken wie er komt spelen en wanneer het is. Op deze website vind je een hele uitgebreide festival-agenda. 

Waar ga jij deze zomer heen?

liefs

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

nikki - Donderdag 12 mei 2016 10:35
leuke blog
Bsmink - Donderdag 12 mei 2016 11:48
Leuke blog! Ik ga deze zomer naar Sziget, een festival in Boedapest :)
Gerlieke - Donderdag 12 mei 2016 12:27
Ik ga morgen naar Opwekking!!! Christelijk festival, het hele weekend tot maandag!! Echt superleuk!
Hoopsa - Donderdag 12 mei 2016 13:05
Ik ga over twee weken naar Keltfest en hopelijk in augustus naar Castlefest.
R. - Donderdag 12 mei 2016 14:31
Hele leuke outfits! Die hippie stijl bevalt mij ook altijd wel, lekker vrolijk en een echt zomer gevoel krijg ik erdoor.

Ik ga met een vriendin naar Solar in limburg. Mijn eerste keer festival en heel veel zin in!
*** - Donderdag 12 mei 2016 16:08
Leuke blog! Ik hou zelf niet zo van die populaire 'massa-festivals' waar iedereen zat loopt en je bijna letterlijk op elkaar geplakt staat. Op dat vlak vind ik de Gentse feesten (in België) ook een aanrader. Niet echt een festival maar wel 10 dagen waarbij in de hele stad optredens worden gegeven, workhops, eetkraampjes zijn, muziek, ... Echt een leuke sfeer!