De leukste herfstjassen van 2016

 

Brrrr, het is weer herfst en dat was de afgelopen weken goed te merken! Zomer is voorbij en ondanks dat het zonnetje soms nog wel zijn best doet, is het al best fris geworden. Wat mij betreft is het weer hoog tijd voor een lekkere warme jas. Ik vind een herfst jas soms best lastig kiezen doordat het 's avonds erg kan afkoelen terwijl het overdag niet heel koud hoeft te zijn. Het is een beetje een 'tussenjas'. 

collage

Gelukkig is er genoeg keuze en daar zit vast een goede jas tussen voor iedereen. Dit jaar zul je veel herfstachtige kleuren vinden in het assortiment. Hierbij kan je denken aan legergroen, geel of roestbruin. Warme kleuren waar je het hopelijk wat minder koud van krijgt! En het zijn ook nog eens de kleuren van de herfstbladeren. Hieronder heb ik er een aantal op een rij gezet uit verschillende webshops. Warme jassen, die ook prima open te dragen zijn als het zonnetje nog even tussen de herfstige wolken door piept. Wie weet zit er iets voor jou tussen! Ik ben benieuwd welke jij het leukste vindt. 

H&M

jasjasjas

jasjas

The Sting

jasjas

jas

jasjas

Zara

jasjas

jas

jas

jasjas

Only

jasjas

jas

jasjas

Bershka

jasjas

jas

jasjas

Wat voor jas draag jij graag in de herfst?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Ann - Zaterdag 15 oktober 2016 13:05
Ik ben altijd blij als k een mooie wollen (hetzelfde materiaal als die witte jas) manteltje kan scoren! Het liefst met knopen en met zakken! En dan ook nog in blauw, grijs of zwart!
kate02 - Zaterdag 15 oktober 2016 13:07
Oi staat daar normaal niet een prijsje bij?
Toch belangrijk in de keuze.
Meisje - Zaterdag 15 oktober 2016 21:27
Ik heb die rode only jas in het zwart. Heerlijk warm en ook zeker geschikt voor de winter.
Ann - Zaterdag 15 oktober 2016 22:46
@jate02, dat kan reuze meevallen! Vorig jaar kocht ik een blauwe bij de Primark in de aanbieding voor ā‚¬8,-!!
Erna - Maandag 17 oktober 2016 04:04
Ik draag graag een grijze wollen jas,maar die is niet zo handig als het regent of hard waait op de fiets,ik heb dan ook vaak een waterdichte, winddichte coat die bijna overal tegen kan. šŸ˜Š