De lampenkap trend

 

Toen ik voor het eerst hoorde over de lampenkap trend, begreep ik niet echt wat hiermee bedoeld wordt. Het is veel te zien op het moment en een echte trend. Veel sterren als de Kardashians, Kate Moss, en Gigi Hadid zijn hier al mee gespot en inmiddels wordt het ook door veel andere mensen overgenomen. Het is eigenlijk een hele simpele trend waar je niet zoveel voor nodig hebt... Je kunt het namelijk creëren door hoge knielaarzen te dragen en een oversized trui of blouse. Ik snap de associatie met de lampenkap inmiddels wel en ik vind het eigenlijk best een leuke trend.

Het is een look die heel simpel te maken is en ook heel leuk kan staan. Het enige wat je nodig hebt is mooie hoge laarzen die tot of over de knie vallen. Verder heb je een oversized trui of blouse nodig en dan ben je al klaar! Het is misschien een beetje een gewaagde trend maar je bent niet de enige die het zal dragen. Het wordt al veel door celebrity's gedragen en ook op straat is het steeds meer te zien. Ik heb zelf geen overknee laarzen, maar ik vind deze look toch wel heel leuk. Hieronder kun je wat inspiratie vinden...

overknee boots

Je naakt voelen...
Ondanks dat ik deze trend heel tof vind, denk ik wel dat ik mij een beetje naakt zou voelen als ik alleen een oversized trui of blouse en hoge laarzen aan zou hebben. Dit zie je natuurlijk niet, maar ik denk dat ik de hele tijd een 'waar is mijn broek?' gevoel zou hebben. Om dit te voorkomen en om je dus wat fijner te voelen in deze outfit, kan het helpen hier wel wat onder te dragen. Het helpt al om een dikke maillot hieronder te dragen waardoor je trui meer het idee krijgt van een jurkje. Je kunt er natuurlijk ook een strak jurkje of broekje onder dragen. Dit geeft denk ik al meer het gevoel dat je toch wat vollediger gekleed bent.

Modemusthaves

laarzen

overknee laarzen

modemusthaves

Loavies

trui

trui

truien

Asos

laarzen

laarzen

laarzen

asos

laarzen

asos laars

trui

laars

asos

Wat vind jij van deze trend?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

mire - Dinsdag 8 maart 2016 10:45
niet mooi eigenlijk!
A. - Dinsdag 8 maart 2016 11:12
Hahaha uhm nee. Gewoon nee.
JenniferRS - Dinsdag 8 maart 2016 12:36
Vind het wel leuk maar niet voor mezelf haha
vesa87 - Dinsdag 8 maart 2016 14:19
krijg het alleen koud van het zien vd blote benen, draag dit zelf graag maar dan met een legging eronder voor de warmte :)
RosieV - Dinsdag 8 maart 2016 17:28
En wat als je bukt en je hebt er niks onder?
Channah - Dinsdag 8 maart 2016 17:30
Die zwarte met veters is echt gaaf!
x
Amy - Dinsdag 8 maart 2016 17:32
Dat is hetzelfde als bij een jurkje toch RosieV?
RosieV - Dinsdag 8 maart 2016 18:32
@Amy

Nouja als de trui toch korter dan een jurk is?
Sara - Woensdag 9 maart 2016 08:26
Ziet er leuk uit! Maarreh dat wordt dan bukken met een hoop beleid ben ik bang haha @RosieV
*** - Woensdag 9 maart 2016 11:36
Leuk! En zo comfortabel: gewoon een jurkje of lange trui en laarzen er onder.
struggle4life - Donderdag 10 maart 2016 02:17
nee deze trend skip ik