De kersttruien van de redactie en Win

 

Vroeger zag ik al weleens mensen die kersttruien droegen die gebreid waren door oma's. Dit was ook iets wat in films vaak terug kwam als kerstcadeau en wat dan een beetje knullig werd neergezet. Ergens is het natuurlijk ook wel fout maar stiekem vind ik het heel leuk! Veel mensen doen met Kerst wat extra moeite om er mooi uit te zien. Jurkjes worden uit de kast getrokken, hoge hakken en glanzende panty's, colbertjes en overal glitters. Ik hou er wel van, maar ik vind het ook heerlijk om gewoon in joggingbroek te zitten met een lekkere trui. Een kersttrui!

Op de website www.kersttrui.com kun je leuke en foute kersttruien vinden en wij mochten er allemaal eentje kiezen om de feestdagen in door te brengen. Ze hebben kersttruien voor mannen, vrouwen en kinderen en je kunt zelfs een familie match aanschaffen waarin je allemaal dezelfde trui draagt. Super leuk dus. En als je echt wat meer over de top wilt, kun je als man ook kiezen voor een heel kerstpak met bijvoorbeeld kerstbomen of Rudolph.

Kersttruien

Op de website staan ook allerlei kerst sokken. Leuk om cadeau te geven of om zelf te dragen als je lekker thuis op de bank zit en naar een kerstfilm kijkt. Ik zie ze ook weleens bij mannen die ze dan dragen onder een pak en in nette schoenen. 

♥ De Kersttrui van Scarlet
Ik heb gekozen voor een mooie blauwe trui met een grote rudolf voorop. Deze vond ik het meest leuk omdat hij gewoon heel grappig is. Ik denk niet dat ik in deze kersttrui eerste of tweede kerstdag door gaan brengen, maar ik ga er denk ik wel 's avonds lekker in pyjama mee op de bank zitten. Hij heeft echt dat perfecte kerstsfeertje. De kleur blauw vond ik daarnaast ook leuk omdat deze tint me meestal wel goed staat. De kersttrui van Scarlet kun je hier bestellen.

Scarlet

♥ De kersttrui van Nouska
Ik heb deze trui uitgekozen om weg te geven aan één van jullie. Deze trui vond ik het leukste en ik vind de kleur ook mooi. Zelf draag ik niet zo vaak kleding met een print, maar ik weet zeker dat ik jou er misschien wel heel blij mee kan maken! De trui is lekker dik en de maat is medium (38-40). Wil jij kans maken op deze trui, dan kun je mailen naar win@proud2Bme.nl. Vergeet je naam en je adres niet te vermelden, zodat ik hem naar je toe kan sturen!

Kersttrui nouska

♥ De kersttrui van Laura
Ik heb eigenlijk altijd al wel een kersttrui gewild. Ik heb ze veel gezien in mijn omgeving en ik vind het er altijd wel gezellig uit zien. Ik vond deze het leukste: Rood met kerstbomen en rendieren. Ik heb niet zoveel rode kleding en deze vond ik echt bij de Kerst passen. Hij past ook goed bij mijn kerstboom die natuurlijk groen is en rood met zilveren versiering heeft. Ik heb nu al zin om hem op te tuigen en natuurlijk met de kersttrui aan. Ik denk dat ik hem tweede Kerstdag draag als ik lekker op de bank films ga kijken. Ik kijk daar eigenlijk het meeste naar uit. Misschien doe ik hem bij het kerstontbijt ook wel aan aangezien ik 's morgens vooral alles comfortabel wil hebben. 's Avonds kies ik denk ik voor een jurkje tijdens het kerstdiner. Ik ben wel heel blij met de trui, hij is lekker warm en groot. Daar hou ik wel van. En na Kerst als het heel koud is kan ik hem ook nog wel aan toch? Lekker tijdens het schaatsen ofzo. Ik vond deze ook heel leuk maar ik wilde als kersttrui toch liever voor iets fouters gaan...

Kersttrui

Natuurlijk zijn wij heel benieuwd of jij ook een Kersttrui hebt, wat je van onze kersttruien vindt en wat jij draagt tijdens de feestdagen. Laat het ons weten! ♥

handtekening

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Ano - Maandag 8 december 2014 10:12
Omg ik zag de trui van nouska end ach, waar die is mooi, waar zou ze die gekocht hebben?
En toen las ik dat je hem kan winnen :o zal meteen mailen :) :)
Rebecca - Maandag 8 december 2014 10:27
Hahaha wat leuk, ik vind kersttruien echt de leukste truien die er zijn. Misschien stuur ik zo ook wel een mailtje, wij blijven met kerst dit jaar toch lekker thuis. (:
boe - Maandag 8 december 2014 10:57
nogal duur voor een trui
E. - Maandag 8 december 2014 11:13
Super leuk! Kerst komt er al zo snel aan! Ik heb ook een mailtje gestuurd!
Maanmeisje - Maandag 8 december 2014 12:10
Die van Scarlet vind ik het leukst en hij staat je heel mooi, Scarlet. Heel schattig.
Graffiti6 - Maandag 8 december 2014 12:18
Ooh, super leuk! Ook heel fijn inderdaad voor 's avonds op de bank als pyama!
Lucinda Huijskens - Maandag 8 december 2014 13:41
Heerlijke truien!
Ik vind zelf die van Laura het leukste, maar het hertje van Scarlet vind ik dan weer het leukste motiefje. Alleen omdat de trui van Scarlet zo licht is, vind ik de trui in het geheel weer het minste.
De blauwe vind ik ook erg leuk.
marloes - Maandag 8 december 2014 14:02
Ik hou van die foute kerst truien :p
joya83 - Maandag 8 december 2014 14:04
haha, echt geweldig deze truien! meegedaan aan actie, nu duimen...!
Marith - Maandag 8 december 2014 16:02
Ik vind die van Laura het leukst! Zijn ze ook lekker warm? ;-)
miri - Maandag 8 december 2014 16:40
leuk leuk leuk! ik heb mee gedaan aan de actie. Hoe lekker warm en gezellig haha!
Ik weet wel wat ik met kerst aan doe als ik win, jeeh, vooral lekker fout om hem gewoon aan te doen naar kerstborrel:D
Cristina6 - Maandag 8 december 2014 17:23
ik vind jullie echt allemaal supermooi staan met die kersttrui!!! Mijn favo's zijn, denk ik, die van Nouska en Laura, omdat die kleuren beter bij mij passen, maar die van Scarlet is echt té lief!! :-)
Ella - Maandag 8 december 2014 19:30
Deze truien zijn zo leuk
Ella - Maandag 8 december 2014 19:31
Deze kersttruien zijn zo leuk! Mijn mailtje is ook verstuurd! Ze staan jullie echt vet mooi
Maartje - Maandag 8 december 2014 19:39
Wauw super leuke truien! Wat jammer dat ik niet in de financiële gelegenheid ben om er zelf een te bestellen :( hopen dat de kerstman lief is dit jaar! Ze staan trouwens ook super leuk bij Nouska , Scarlet en Laura (: héél knuffelbaar hahah
Jansje - Maandag 8 december 2014 20:26
Superleuk deze truien!
T - Dinsdag 9 december 2014 21:05
Wanneer maken jullie de winnaar bekend? :)
xHannaaa369 - Woensdag 10 december 2014 15:27
Geweldig leuk!
Jolanda - Donderdag 11 december 2014 09:13
Leuk, maat maatje 38-40 gaat niet lukken