Beadies

 

In het artikel over Beadies vertelde Nouska wat meer over de kralenwinkel Beadies. Omdat het bij mij steeds meer begint te kriebelen om zelf sieraden te maken besloot ik om een bezoekje te brengen aan Beadies in Amsterdam. Ik was vooral benieuwd naar wat voor mooie kralen ik allemaal in de winkel kon vinden, en of ik er inspiratie kon opdoen voor leuke sieraden. Zo liep ik naar binnen in het gezellige winkeltje en werd ik warm ontvangen. 

Beadies

Beadies

Beadies

De winkel van Beadies is erg mooi en knus ingericht. Overal zie je bakjes of schalen met kralen en bedeltjes voor je eigen creatie. Alles in de winkel is mooi vormgegeven zodat de sieraden er extra mooi bijliggen. Voor een speciaal verzoek of ontwerp kun je bij Beadies terecht. Zij maken zo een sieraad voor je naar jou wensen. Zelf hangen er in de winkel verschillende sieraden die je ook kan kopen. Service of niet?

Beadies

beadies

Beadies

Toen ik naar binnenliep wist ik eigenlijk niet zo goed waar ik moest kijken. Overal waren prachtige sieraden, kralen, linten en ga zo maar door. De winkel zelf is heel knus en gezellig ingericht waardoor je een soort huiskamer gevoel krijgt. Er waren twee aardige meisjes aan het werk, een aan de werktafel en een aan de kassa. Ze kwamen meteen vriendelijk naar me toe om mij te verwelkomen en vroegen of ze mij ergens mee konden helpen. Ik vertelde ze dat ik graag rond wou kijken om hun kraaltjes goed te bekijken. Voor vragen kon ik altijd bij hun terecht. Goed personeel is heel belangrijk!

Beadies

Beadies

Beadies

Beadies

Eerst keek ik goed naar de sieraden die ze zelf hadden gemaakt, wat waren ze mooi en kleurrijk! Ze hadden ook veel schattige bedeltjes liggen voor je eigen ketting/armband, genoeg keus dus. Het leuke aan Beadies is dat er voor elk wat wils is. Tot lieve pastelkleuren en pareltjes, tot kruisjes en doodhoofdjes.

Beadies

Beadies

Beadies

Beadies

Beadies

Wat Beadies extra leuk maakt is dat ze ook workshops organiseren. De workshops zijn voor groepen vanaf 7 tot maximaal 12 personen en worden gehouden op zaterdag van 17.30 tot 19.30. Een workshop duurt ongeveer twee uur. Tijdens deze twee uur worden de verschillende technieken van het maken van sieraden bijgebracht. Onder het genot van een hapje en een drankje ga je vervolgens aan de slag om je persoonlijke sieraad samen te stellen.

Beadies

Beadies

Beadies

beadies

In elke winkel staat een werktafel waarin het mogelijk is om je eigen ontwerp zelf in elkaar te zetten. Materiaal zoals rijgborden en tangetjes liggen voor je klaar. Mocht je wat hulp nodig hebben, dan staan de medewerkers altijd voor je klaar. Ook kunnen hun jouw gewenste sieraad voor je maken. Deze kun je laten maken en dezelfde dag weer ophalen.

Beadies

beadies

beadies

Ik vind Beadies een hartstikke leuke winkel waar je genoeg leuke kralen kunt vinden voor een mooie ketting/armband. Bij Beadies heb je zelfs zoveel keuze dat je niet meer weet waar je het zoeken moet! Gelukkig heb je altijd nog het aardige personeel van Beadies voor die je altijd willen helpen. Erg jammer dat Beadies maar drie filialen heeft wat nou niet echt bij mij om de hoek ligt. Gelukkig hebben wij daar het internet voor en kunnen we nog altijd shoppen via hun webshop.

Ben jij ooit naar Beadies geweest?

 

Gerelateerde blogposts

07
APR
DIY Hema tape
13

Reacties

twirler - Zondag 3 november 2013 11:19
Jaaaa, ik hou er ook van! :D
Marij_Marij - Zondag 3 november 2013 11:25
In Groningen zit ook een beadies. Daar kom ik regelmatig. Ik vind het echt een super leuke winkel!
doritos12 - Zondag 3 november 2013 11:28
in Utrecht zit ie ook!
ik heb daar toen met vriendinnen een wensbandje gekocht, dat afslijt en uiteindelijk dus breekt en dan komen je wensen uit ofzo!
mememe - Zondag 3 november 2013 11:39
"i want to go there"
_Luckamy_ - Zondag 3 november 2013 12:48
Ik ben een keer bij die in groningen geweest.
Erg leuk winkeltje. Helaas zijn utrecht en groningen
het dichtste bij voor mij, anderhalf uur reizen.
anoniem - Zondag 3 november 2013 13:20
Ik vraag me alleen altijd af: is het personeel altijd aardig. Of alleen omdat er dan over geschreven wordt en er foto's worden gemaakt voor Proud?
sneeuwvlokje - Zondag 3 november 2013 13:38
ah leuk! als ik naar amsterdam ga, loop ik er zeker even binnen.
Sophie - Zondag 3 november 2013 14:24
Ook kunnen HUN jouw gewenste sieraad maken.

Argh..! En dat was niet de enige in dit artikel. Je kan het mierenneukerij noemen, prima, snap ik (en ergens vind ik dat zelf ook wel), maar er staan de laatste tijd weer behoorlijk veel taal- en spelfouten in de artikels en voor een (semi-)professionele site als deze kan dat eigenlijk niet vind ik. Misschien een optie om een artikel voor publicatie even te laten lezen door iemand anders? Want zelf lees je zo snel over die foutjes heen.

Verder leuk artikel en hele leuke winkel! :-)
TheMirrorLies - Zondag 3 november 2013 16:03
zelf kralen maken is ook leuk! van fimo klei bijvoorbeeld :)
Shira86 - Zondag 3 november 2013 17:04
Ik vind je foto's echt super leuk, je bent een goede fotografe!