25x jurkjes voor de feestdagen

 

De tijd gaat ontzettend snel en voor je het weet is het alweer Kerst. Dit is iets waar veel mensen die bijvoorbeeld kampen met een eetstoornis of depressie ontzettend tegen op zien. Ik heb zelf ook niet altijd met plezier uitgekeken naar 'de mooiste tijd van het jaar', die op dat moment juist de meest vreselijke tijd was. Dit jaar kijk ik er gelukkig wel weer naar uit. Hoe mijn Kerstdagen er dit jaar uit zien weet ik nog niet precies. Maar dat vind ik eigenlijk wel fijn! Als je tegen de feestdagen op ziet, kan het wel helpen om het zo fijn mogelijk voor jezelf te maken.

Ik denk ook dat het dan extra belangrijk is om dingen te doen waar jij je goed bij voelt. Bijvoorbeeld leuke films kijken of je mooi aankleden. Misschien kun je ook wel genieten van een mooi versierde kerstboom, het kopen van cadeautjes voor de mensen waar je van houdt, de lichtjes in de stad, etc. In december zijn er ook vaak gala's en diners waarbij het de bedoeling is om bijvoorbeeld een gala jurk of een andere outfit te dragen die netjes of juist glamoureus is.

jurk

Ondanks dat je er misschien helemaal niet blij van wordt en een vreselijk beeld in je hoofd hebt als je denkt aan het kerstdiner met je familie, kan het wel helpen om mooie kleding te dragen. Je kunt je er iets fijner en mooier in voelen. In deze blog een verzameling van wat leuke feest- en gala jurken. Wel denk ik dat het vooral belangrijk is dat je draagt waar je je goed in voelt. Ik vind het zelf heel leuk om mij mooi aan te kleden als ik bijvoorbeeld met kerst uit eten ga of een gala heb... maar aan het kerstdiner met mijn familie zit ik net zo graag in een joggingbroek. 's Middags kijk ik ook het liefste op de bank een filmpje in een chill-outfit. Een jurk, panty en hakken zijn dan helemaal niet zo comfortabel.

Modemusthaves

jurk

modemusthaves

Asos

jurkje met pailletten

jurk

jurk

jurk

jurk

jurk

jurk

jurk

jurk

jurk

jurk

jurk

H&M

jurk

kerstjurk

galajurk

jurk

jurk

jurk

jurkje

Nelly

jurkje met pailletten

jurk

jurk

jurk

Wat draag jij tijdens de feestdagen en wat voor soort jurken vind jij leuk?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

S. - Maandag 14 december 2015 10:15
Wij zijn waarschijnlijk 1,5 van de 2 kerstdagen thuis, en voor die paar uurtjes bij m'n grootouders ga ik niet een speciale jurk kopen. Dus zal wel iets vrij eenvoudigs maar wel gewoon netjes worden. De jurken in de blog vind ik allemaal niet echt mooi. Een simpel zwart jurkje zonder glitters en dingen vind ik meestal wel leuk.
N. - Maandag 14 december 2015 10:35
Aller eerst hele leuke blog.
Mij doet het ook altijd goed om me mooi te maken want daardoor ga ik steeds meer zin krijgen in het gene wat ik ga doen.
Ik heb mezelf dan dit jaar ook getrakteerd op een mooie galajurk!!
Heb daardoor al wat meer zin in de hele feesttijd.
Xx
Ronja - Maandag 14 december 2015 10:42
Ik heb geen kleren om me mooi aan te kleden. Voel me er ook niet fijn in. Misschien later. Deze jurken vind ik veel te bloot.
Ik weet nog niet wat ik ga doen met Kerst. Het liefst ben ik alleen binnen op de bank en kaarsjes aan.
RosieV - Maandag 14 december 2015 11:07
Te bloot en sommige vind een beetje ordi. Wel vind ik een van de h&m wel heeeel moooi
Anne 93 - Maandag 14 december 2015 17:02
Wat een leuke blog weer!
Fijne dat er ook jurken tussen zitten met lange mouwen. ......vind dat altijd wel fijn, en het geeft me ook wat inspiratie over hoe anderen zich kleden.

Gelukkig doen wij niet aan uitgebreide kerstdiners, maar wel aan recepties voor oud en nieuw. ..en dan wordt ook verwacht dat je er netjes uitziet enzo....
Ingrid - Dinsdag 15 december 2015 07:56
Die blauw/ zilveren van Nelly, wow. Ja, ik hou er echt van, opmaken, iets moois aan met de feestdagen. Hoe rot ik me ook voel, ik voel me altijd wat beter als ik dat soort dingen doe. Films kijken, muziekje, kaarsen, familie om me heen. Fijn vind ik dat.......
Ingrid - Dinsdag 15 december 2015 07:58
PS. De lange mouwen jurken vindt ik vooral mooi, feestelijk en toch niet te bloot/ koud! Ik vind mijn armen ook niet mooi, ze zijn mager in vergelijking met de rest van mijn lijf, niet leuk staat dat...................
DragonFly1991 - Dinsdag 15 december 2015 10:24
Wauw! Zitten een paar van de h&m tussen die ik wel echt tof vind.
Misschien wel iets voor dit jaar :).
Paar vind ik gewaagd, maar sommigen kunnen het ook gewoon dragen zonder dat het ordinair lijkt :)
Proudie1 - Dinsdag 15 december 2015 17:54
Ik vind die tweede van H&M erg leuk, maar kan hem op de site niet vinden? :(