20x platte schoenen

 

Hoge hakken zijn mooi, maar lang niet altijd goed voor onze voeten en daarnaast kunnen veel vrouwen daar ook niet heel lang op lopen. Platte schoenen zijn vaak veel comfortabeler en kunnen ook heel mooi zijn. Er zijn ook zo veel verschillende platte schoenen, dat er voor iedereen eigenlijk wel wat bij moet zitten. Van nette schoenen tot sneakers en instappers tot lak veterschoenen. Ik vind schoenen kopen zelf best lastig omdat ik heel kieskeurig ben en niet zoveel mooi vind als het om schoenen gaat.

Daarom vind ik het kopen van schoenen ook vaak helemaal niet zo leuk. Ik vind bijna nooit direct wat ik in mijn hoofd heb en als ik dan eenmaal mijn droompaar heb gevonden, zitten ze vaak niet lekker. Bij veel schoenen moet je ook geduld hebben want je moet ze vaak even inlopen. Dan zitten ze vaak wel lekker, kun je er lang op lopen en heb je geen last meer van blaren.

platte schoenen

Hoog of laag?
Altijd maar op hakken lopen is heel slecht voor je voeten dus eigenlijk heeft elke vrouw ook platte schoenen nodig. Gelukkig zijn er heel veel leuke platte schoenen en ook veel verschillende soorten. Als ik naar mijzelf kijk, voel ik mij vaak wel mooier en beter als ik mooie hakken draag. Ik ga er anders van lopen en voel mij dan veel vrouwelijker. Ik vind mooie hakken bij andere vrouwen ook een mooi staan, maar het gekke is dat ik dit niet per se leuker vind dan platte schoenen. Een typisch voorbeeld waarin ik anders naar mijzelf kijk dan naar anderen.

Kiezen wat bij jou past
Het allerbelangrijkste blijft toch dat je kiest voor kleding en schoenen die bij jou passen en dat je je hier goed bij voelt. Lekker zittende schoenen kunnen ervoor zorgen dat je je beter voelt in je kleding en dit straal je dan ook uit. Dit geldt overigens ook voor schoenen waar je helemaal verliefd op bent. Als ik ga shoppen, heb ik wel een duidelijk beeld in mijn hoofd van wat ik mooi vind en waar ik mij goed in voel. Toch heb ik ook weleens miskopen en heb ik iets wat ik toch te weinig draag omdat het niet zo lekker zit of omdat het toch niet echt past bij mij. Zonde!

Modemusthaves

schoenen modemusthaves

sneakers

schoenen

Stradivarius

stradivarius

sneakers

Come Get Fashion

laarsjes

schoenen

Asos

schoenen

schoenen

schoenen

schoenen

metallic schoenen

schoenen

schoenen

Invito

schoenen

desert boots

schoenen

Sacha

schoenen

Wat voor soort schoenen draag jij het liefste?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Beauutjuhx - Maandag 18 januari 2016 10:13
Is het vandaag blue monday? Of 25 jan
Astrid - Maandag 18 januari 2016 15:04
^ Het is vandaag Blue Monday!
*** - Maandag 18 januari 2016 21:24
1 woord: TOMS! Na een aantal jaar bijna enkel hakken te dragen heb ik dankzij deze schoenen 'de platte schoen' herontdekt. Mooi, comfortabel, niet duur en ze sturen ook nog eens een paar op naar een ontwikkelingsland.
Henna - Dinsdag 19 januari 2016 16:56
Wow zitten mooie bij!
Alleen die sportschoen v sacha snapk echt niet.. maargoed dat is mijn mening :)