20 x kleine handige tasjes

 

Eens in de zoveel tijd is mijn handtas helemaal naar de mallemoer. Het hengsel breekt eraf, er zitten gaten in de voering en het materiaal ziet er versleten uit. Ik wacht altijd net iets te lang met het kopen van een nieuwe handtas, simpelweg omdat ik mijn oude handtas geen vaarwel kan zeggen. Ik houd van kleine tasjes die je gekruisd over je schouder kan dragen waar én mijn telefoon en fotocamera in past. Op dit moment heb ik een tas in de vorm van een hart, maar enkele dagen geleden is het hengsel hiervan af geknapt. Verder ziet hij er ook niet meer uit. Ik ben dus op zoek naar een nieuwe handtas. 

Omdat ik vast niet de enige ben die op zoek is naar een nieuwe, mooie handtas heb ik in deze blog een leuke verzamelingen van kleine, handige handtassen samengesteld. Ze komen uit verschillende webshops en zijn allemaal redelijk betaalbaar.

kleine handige tasjes

Zelf ben ik dol op het eerste tasje van Forever 21. Wie weet neem ik binnenkort een kijkje in de winkel als ik in Amsterdam ben. Welke tasje vind jij echt leuk?

♥ Sacha

handtassen

handtassen

handtassen

handtassen

 

♥ H&M

handtas

tas

 

Zara

handtas

handtas

handtas

handtas

 

♥ Pull and Bear

https://www.pullandbear.com/nl

tas

tas

 

♥ Stradivarius

tas

tas

tas

 

♥ Forever 21

tas

tas

tas

Welke tas zou jij wel willen dragen?

 

Gerelateerde blogposts

10
NOV
La Lisette
3

Reacties

S. - Maandag 4 april 2016 10:20
Geen een. Vind ze er niet zo stevig uitzien. Ik heb één handtas, heb 'm niet heel intensief gebruikt en toch ging dat ding aan het hengsel kapot, heel irritant. Ik heb ook al een jaar of tien een schoudertas van Eastpak. Totaal niet hip, maar is perfect en alles wat ik meeneem kan erin. En hij is niet steeds kapot. :-) Een keer was er iets aan kapot, maar garantie van 100 jaar of zo, dus het werd gratis gemaakt. Nee, ik vind 'm ideaal.
JenniferRS - Maandag 4 april 2016 11:19
Klein en handig.. haha kan dat :D
Vanmorgen zo beetje met grof geweld me schoolboeken in me nieuwe handtas gestopt die superleuk maar toch niet zo handig is haha

Hier zitten trouwens wel hele leuke tussen!
L. - Maandag 4 april 2016 15:35
Ik vind die rode van Sacha echt helemaal geweldig!
Lost girl - Maandag 4 april 2016 19:49
Zitten leuke tussen maar ik ben toch echt een rugzakker:)
Lotte - Dinsdag 5 april 2016 09:17
Leuk, ik hou van kleine tasjes alleen passen niet altijd al mijn spullen er in.