Onverwachte wending

 

Hallo allemaal!
Ik heb al een tijdje niet meer in mijn dagboekje geschreven, en nu heb ik ook nog een onverwachte mededeling. Ik heb namelijk besloten dat het beter is dat ik met mijn dagboekje stop.

De laatste tijd gaat het een stuk beter met me. Dit komt ook doordat ik ben gaan bloggen: de reacties die ik kreeg waren heel erg ondersteunend en ik voelde me begrepen, terwijl ik me lange tijd heel onbegrepen heb gevoeld. Hierdoor begon ik echt weer te leven en ik wil allereerst Scarlet bedanken dat ik de kans kreeg een dagboekje te mogen bijhouden.

Daarnaast wil ik iedereen bedanken voor de lieve en ondersteunende reacties die ik kreeg. Ik weet dat deze dagboekjes niet voor zo'n korte periode horen te zijn, maar voor mij is het beter om dit stukje ‘eetstoornis' achter te laten. Want in de blog draait het wel steeds om de eetstoornis en ik wil dat proberen achter me te laten.

Ik wil iedereen hier die elke dag nog worstelt tegen het eten/niet-eten alle sterkte van de wereld wensen en dat iedereen de kracht mag krijgen om een mooi leven te krijgen zonder die voortdurende strijd. Blijf altijd hopen en geloven! De zon is er voor iedereen!

Liefs, Sanne

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Esther - Dinsdag 23 maart 2010 14:22
Knap van je!!
Veel succes met alles,
Groetjes Esther
Iris - Dinsdag 23 maart 2010 21:21
Heel goed van je Sanne !
Liefs
Handzeep - Maandag 29 maart 2010 15:10
ik heb je dagboekje gelezen en wat mooi geschreven en beschreven!!
Echt knap van je hoe je er nu tegenover staat! het kan zo alleen nog maar beter gaan :)

take care!
xxx
Miss - Zondag 19 juni 2011 17:22
heey ik lees je blog
,succes he meisj
ilse - Zondag 10 juli 2011 23:09
hoi sanne,

ik kwam toevallig bij je dagboek terecht, en toen dacht ik hé zij komt me bekend voor, hihi (ik zat bij je op school)
ik zie dat je gestopt bent met dit dagboek, dus weet ook niet of je dit nog een keer leest maar ik wil toch even zeggen dat ik heel veel respect voor je heb! :)

veel succes met alles!

liefs