Twee simpele kapsels met Nivea

 

Op de redactie van Proud2Bme kwam afgelopen week een pakketje binnen. Het was een doos met vier producten van Nivea, speldjes en een boekje met tips voor leuke kapsels. Zelf ben ik regelmatig lekker aan het tutten met mijn haar en dus vond ik het wel leuk om een aantal van deze kapsels uit te proberen. Ze zien er mooi uit, maar zijn gemakkelijk na te doen en misschien ook leuk voor de feestdagen!

nivea

In de doos vonden we vier producten uit de Diamond Gloss lijn van Nivea. Het is haarlak, mouse, shampoo en een conditioner. Niet per se producten die ik zelf vaak gebruik, omdat ik meestal kies voor producten die volume geven. Maar een beetje glans kan mijn haar natuurlijk ook wel een keer gebruiken!

nivea

Ik vind de producten van Nivea altijd erg fijn. Ook deze producten zijn prettig. Ze maken mijn haar inderdaad mooi glanzend en het ruikt allemaal super lekker. 

stijlvolle kapsels

hairdo

Dit eerste kapsel maak je door je haar licht te touperen vanaf het midden van je hoofd. Je kunt een föhn gebruiken om het mooi bol te maken, maar dit kun je ook doen met een zachte, harige borstel. Gebruik lekker wat haarlak om het omhoog te laten zitten en te fixeren. De paardenstaart maak je laag, aan de onderkant van je hoofd. Draai een plukje haar om het elastiekje en zet dit vast met een schuifspeldje onder je haar en klaar ben je. Een simpel maar stijlvol kapsel.

Haar Nivea

Zelf heb ik dit kapsel natuurlijk ook even uitgeprobeerd. Ik heb hem iets slordiger gemaakt, omdat ik daar wat meer van houd. Je gebruikt hierbij de Diamond Gloss mousse bij het droogföhnen van het haar en de Diamond Gloss styling spray om het af te maken.

Nivea Haar

Zoals je ziet, loopt de vorm van mijn hoofd nu iets omhoog, wat er best wel chique en vrouwelijk uitziet. 

kapsels

Dit tweede kapsel is echt een föhn kapsel. Je kunt hiervoor rollers gebruiken of een grote ronde föhn borstel. Je begint bovenaan en rolt de borstel uit tot aan de punten terwijl je föhnt. Dit kapsel ziet er bij mij natuurlijk iets anders uit, omdat ik lang haar heb. 

haar

Eventueel kun je nog wat haarlak bij de aanzet sprayen om het mooi te laten zitten. Ik heb aan de voorkant plukjes naar buiten geföhnt voor een wat meer open look.

Ik hoop dat je wat tips of inspiratie hebt opgedaan uit deze kapsels.
Wat vind jij van deze kapsels?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

yelyahlisan - Donderdag 28 november 2013 10:06
Ziet er leuk uit nouska :) ik ga die paardenstaart zeker een x proberen!
Tamarah - Donderdag 28 november 2013 10:39
Hoe heet dat boek waar al die kapsels in worden uitgelegd.
Maan - Donderdag 28 november 2013 10:40
Ik vind het niet zo leuk. Die paardenstaart maakt je echt heel erg jong. Ik vind je haar hoe je het normaal hebt nog het leukste staan :).
Tyrande Whisperwind - Donderdag 28 november 2013 16:56
ik dacht "oh god weer eens een 'simpele kapsels' post op proud" want de vorige keer dat er een 'simpele' kapsels blog online kwam waren die kapsels dus NIET simpel. Thank god zijn deze wel gewoon goed te doen haha... veel beter.
carleen - Dinsdag 10 december 2013 11:27
die paardenstaart ga ik.proberen ;)