Ombre Hair

 

Misschien heb je het al wel voorbij zien komen. Jessy J, Beyonce, Jennifer Aniston, maar ook Trijntje Oosterhuis had een tijdje Ombre hair. Deze haarstijl betekent dat je haar met zachte kleurnuances verloopt naar een lichtere tint. Dit kan van blond naar hoogblond zijn maar ook van bruin naar lichtbruin of blond. Het gaat om de subtiele kleurvervaging in het haar.

Ombre hair 

Voor                                                                           Na

Zelf vond ik deze haarkleuring ook erg mooi en na lang twijfelen besloot ik mijn haar te laten verven. Ik had nog nooit eerder mijn haar geverfd, maar omdat het enkel de uiteinden van je haar zijn en je dus geen uitgroei krijgt die je bij moet werken, durfde ik het aan. Mijn haar is met dezelfde techniek geverfd als in onderstaand filmpje. Ik raad het je aan dit te laten doen door iemand anders en het liefst een kapster. Wanneer je het zelf doet kan er met blondeermiddel wel eens iets mis gaan, en dat wil je waarschijnlijk voorkomen!

haarmasker van Elvive en haarolie van Elvive. Deze maken de punten weer mooi glanzend en zacht. Houd er dus rekening mee dat je haar er wel wat van beschadigd, maar je met de juiste producten alsnog glad haar hebt.

Mocht je het leuk vinden, dan kun je de punten die geblonderd zijn, altijd nog kleuren. Dit kan met een tijdelijke haarkleuring zoals ColourBug of deze punten laten verven in een mooie pasteltint bijvoorbeeld.

L'Oreal heeft sinds kort een speciale kit ontwikkeld om zelf je haar Ombre te verven. 

Ombre

Hou jij van Ombre hair?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Marijke - Zaterdag 30 maart 2013 10:56
Leuk artikel! Ik heb zelf al bijna 2 jaar ombre haar, alleen toen vond iedereen het maar raar.
Marij_Marij - Zaterdag 30 maart 2013 10:56
Ik vind het mooi!
Mijn haar is van zichzelf al een stuk blonder aan de onderkant. Dus ik hoef het niet te verven. :)
Nienke - Zaterdag 30 maart 2013 11:17
Vind het ook erg leuk :)
Bij mij gaat t alleen andersom nu..xD ik heb donder robijn rood boven, wat overloopt in een donkerpaars/zwart.
Ik! - Zaterdag 30 maart 2013 11:49
Heel mooi!
Charlotte - Zaterdag 30 maart 2013 11:55
Ik vind het super leuk, alleen heb ik van mezelf al blond haar. Ik heb de bovenkant dus bruin laten verven, waardoor er nu alsnog een ombre effect in zit. Ben er heel blij mee! Het staat niet zo onnatuurlijk als bijv. rood haar (wat ik ook wel heb gehad), maar is toch net even anders. :)
Maaike! - Zaterdag 30 maart 2013 11:56
Ik heb het zelf ook gehad! Maar ik heb het zelf gedaan en met uitwasbare verf, dus nu is het alweer een tijdje weg
Koffie - Zaterdag 30 maart 2013 12:03
Ik ben dus superhard in de mode xD want ik heb uitgroei van men bruinblonde highlights overlopend in men eigen donkerbruin haar
Elina94 - Zaterdag 30 maart 2013 12:34
Leuk! Ik heb ook met die L'oreal pakjes ombre haar gemaakt, bij mezelf. Ik heb alleen heel donker bruin haar, bijna zwart maar toch dun.

Ik heb er een half uur over gedaan om het heel geleidelijk in mijn haar te borstelen en maar 20 minuten laten inwerken: resultaat , een hele subtiele natuurlijke ombre!

Ik krijg er zo vaak complimenten over en mensen denken ook vaak dat ik het van mezelf heb.

:) :)
Berna - Zaterdag 30 maart 2013 12:52
Echt heel mooi!
M - Zaterdag 30 maart 2013 12:59
Jaaa, ik wil ook.
Maar mijn haar is heel erg kwetsbaar op het moment, valt uit etc, dus ik durf het niet te kleuren. Daarbij zou ik naar de kapper moeten, omdat mijn moeder het niet aandurft om mijn haar te kleuren in ombre (dat heeft ze nog nooit gedaan, dus vindt ze eng xd)
Hanna - Zaterdag 30 maart 2013 13:45
Wauw wat is het super mooi geworden!
Anoniempje - Zaterdag 30 maart 2013 15:18
Hah! Daar hoef ik mijn haar niet voor te verven, dat heb ik van mezelf!
LiveStrong - Zaterdag 30 maart 2013 15:41
I just love it! ♥
Lamp - Zaterdag 30 maart 2013 18:30
Yay, nu kan ik zonder schuldgevoel mega lange uitgroei kweken :D :D
black rose - Zaterdag 30 maart 2013 19:04
Normaal ben ik niet zo van ombre, maar het staat je echt heel erg leuk Nouska!
Laothe - Maandag 1 april 2013 17:10
Vind het prachtig, toen ik het zag dacht ik; dat wil ik ook! Maar ik heb gitzwart haar (geverfd), dus dan zou ik het eerst moeten ontkleuren en dat is niet goedkoop. En daarna moet er nog een basiskleur in, en dán pas de dip dye. Overigens vind ik mijn haar ook nog niet lang genoeg, dus ik wacht nog even. Maar ik wil het zeker ook een keer proberen. Vind het bij anderen altijd onwijs tof. ^^
sat - Woensdag 3 april 2013 16:55
Hoihoi, ik heb blond haar van me eigen maar wil dus een bruine bovenkant. Zijn hier ook verpakkingen voor of alleen voor onder in de punten. Ik kan het nergens vinden. Zoja welk merk etc ? Groetjess thanx x
tessaa - Zaterdag 13 april 2013 19:33
Ik heb het. :)
Lieesxoxo - Vrijdag 3 mei 2013 15:42
het is echt supermooi! ik wil het ook graag, misschien mag ik morgen zo'n l'oreal pakje kopen om het zelf te gaan doen. (: mijn haar is donkerblond een lengte, dus ik hoop dat het wat wordt!
Sam - Dinsdag 27 augustus 2013 22:50
Hoi Noeska, heb je op de "na" foto je haren ook laten krullen? :) Het zit echt mooi daar!