Nouska's favoriete make-up

 

De make-up die ik het liefst gebruik, draag ik bijna elke dag. Het zijn in ieder geval twee producten; mascara en wenkbrauw-poeder. Die twee vind ik niet noodzakelijk, maar vind ik wel mooi staan bij mezelf. Verder gebruik ik nog graag twee andere producten. Inmiddels, grotendeels dierproefvrij en deels natuurlijk. Ik laat je in deze blog zien welke producten dat zijn, hoe ik ze gebruik en waar je ze kunt kopen.

♥ BOHO Green revolution Mascara
Dit is een natuurlijke volume mascara die ik nu een maand of twee gebruik. In het begin vond ik hem wat klonterig en nat, maar nu ik hem wat langer gebruik is dat een stuk minder het geval. Meer dan twee lagen kun je er niet mee aanbrengen, dan wordt hij te dik, maar een of twee is ook echt meer dan genoeg. Als je het borsteltje er rustig doorheen haalt, spreidt hij ook de wimpers mooi. Dit is nog niet mijn meest perfecte natuurlijke mascara, maar wel de beste die ik tot nu toe heb gevonden.

make-up

♥ Maybelline New York Wenkbrauwpoeder
Omdat mijn wenkbrauwen sinds twee jaar een beetje uitvallen, vind ik het fijn om deze bij te tekenen. Dit doe ik sinds een tijdje met een kit van Maybelline New York. Niet dierproefvrij en ook niet natuurlijk, maar wel eentje die heel goed blijft zitten. Ondertussen houd ik mijn ogen open voor een verantwoorde versie. Iemand nog tips?

BOHO Green Revolution is te koop bij HeavenlyPure.com

♥ BOHO Green revolution Blush Terra Cotta/Terre de provance
Deze bronzer gebruik ik om mijn gezicht wat meer kleur te geven, vooral in de winter. Het geeft een mooie glow en past goed bij mijn huid. Hij heeft een subtiele glitter. In de zomer vind ik dat een beetje heftig in de zon, maar in de winter is het heel mooi. Ik ben heel tevreden met deze bronzer.

make-up

♥ Urban Decay Naked Skin Concealer Light
Deze heb ik gekocht bij Sephora in Lissabon (dierproefvrij en niet natuurlijk) en werkt heel fijn. In de winter, als mijn huid wat witter is, heb ik soms donkere wallen. Die werk ik graag een heel klein beetje, zonder dat je het echt ziet zitten, weg. Ik gebruik super weinig en doe dus ook erg lang met deze concealer. Ik heb deze nu een jaar. Dat is ook wel fijn, want hij is niet in Nederland te koop en ook best prijzig.

Niet iedereen let op natuurlijke ingrediënten of dierproefvrije producten en dat is ook iets heel persoonlijks, maar ik probeer het steeds meer te doen. Niet 100%, want dat lukt me nog niet. Ik vind sommige natuurlijke varianten niet zo fijn of ik heb ze nog niet gevonden. Dus heb je nog tips, dan hoor ik het graag! En heb je tips voor een waterproof wenkbrauw-poeder voor mijn bruiloft, dan hoor ik het ook graag.

Ik ben benieuwd of jij dezelfde producten gebruikt en wat je van mijn producten vindt!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Alyssa - Vrijdag 25 maart 2016 10:28
De urban decay concealers zijn tegenwoordig te koop bij ici Paris xl in Rotterdam en Amsterdam en op de webshop!
Roos_ - Vrijdag 25 maart 2016 16:52
Leuke foto !!
K. - Vrijdag 25 maart 2016 22:01
Als tip voor een vervanging zou ik een matte oogschaduw nemen ipv een wenkbrauwpoeder! Ik kan er zelfs mijn gehele wenkbrauwen mee optekenen, en het werkt voor mij fijner dan wenkbrauwpoeders die ik tot nu toe heb gebruikt. Je heb zoveel tinten dat er veel meer keus is en je de perfecte voor bij jouw wenkbrauwen ook vast zult vinden. En dan kan je er een uitzoeken die dierproefvrij is
K. - Vrijdag 25 maart 2016 22:03
En nog een tipje! Als je een oogschaduw primer gebruikt eronder (even goed uitsmeren dat het niet al te erg op de haartjes blijft zitten) blijft het gegarandeerd zitten. Ik heb geen wenkbrauwen en teken ze er helemaal op op deze manier en het zit eigenlijk aan het eind van de avond zelfs nog hetzelfde haha
K. - Vrijdag 25 maart 2016 22:04
En waterproof is de Essence brow gel, in dat ronde potje. Hij is nieuw. Het is wel meer een liquid to powder, maar je kan met weinig product op je kwastje wel een poeder effect bereiken. En hij is waterproof!
Channah - Zaterdag 26 maart 2016 09:39
Wat ben je mooi!
Annemoontje - Maandag 28 maart 2016 11:25
Wat een moooie foto van jou Nouska!!