Nouska's favoriete haarproducten

 

Voor mijn haar gebruikte ik eerst een voorraad aan producten en inmiddels is dat iets afgenomen, maar toch gebruik ik nog wel een en ander. Ik heb erg sluik en glad haar. Leuk, zou je misschien denken, maar ergens houd ik toch echt wat meer van krullen en volume. Omdat ik dat niet heb, accepteer ik dat maar en maak ik voor de afwisseling soms krullen in mijn haar door te slapen met een invlecht of de krultang te gebruiken. Andere producten die ik graag gebruik voor mijn haar, vind je hieronder.

♥ Crèmespoeling
Dit gebruik ik in de puntjes van mijn haar. De Big Shampoo is wat droog, en de punten van mijn haar ook. Daarom gebruik ik bij elke wasbeurt (ongeveer 2-3 keer per week) de crèmespoeling van Dalan D'olive Oil. Ik kocht deze laatst bij de sauna, toen ik de mijn was vergeten. Hij maakt mijn haar heerlijk glad en zacht. Ik gebruik het alleen in mijn droge punten. 

olive oil

♥ Aussie Beach Waves Spray
Deze spray is echt mijn all time favourite. Ik gebruik hem als versteviging als ik een invlecht maakt voor krullen voor de volgende dag. Maar ook gewoon voor het föhnen of na het douchen. Hij maakt mijn haar iets minder glad en futloos en het ruikt naar vakantie! Je moet het niet op de hoofdhuid sprayen. Zolang je dat niet doet, wordt je haar er ook niet vet of sneller vies van. Je kunt het de volgende dag bij sprayen, als je haar weer slapper is geworden. Ik gebruik het om de dag, zo ongeveer.

aussie

♥ Big Shampoo van Lush
Deze shampoo koop ik heel soms, omdat hij best duur is. Ik vind hem gewoon heel erg fijn. Hij maakt mijn haar wat luchtiger en stugger, en dat is juist wat ik fijn vindt. Het valt er gewoon heel mooi door en ruikt ook nog eens heel erg lekker!

lush

♥ Volumepoeder
Dit is echt een uitvinding. Dit poeder geeft je haar structuur. Je masseert het in je haar en daarna kun je het lekker door elkaar schudden. Ik gebruik dit niet elke dag, want je haar wordt er wel sneller vies van. Maar als je weinig volume in je haar hebt en dat wat meer zou willen, is het een super fijn product.

poeder

♥ Kokosolie
Om mijn haar af en toe te voeden, smeer ik het in met kokosolie. Ik ga dan lekker in bad en was mijn haar daarna goed. Mijn haar voelt dat heerlijk zacht aan. Als ik pluizig haar heb, gebruik ik het soms ook als serum.

kokosolie

Mijn haarproducten zijn nog niet volledig natuurlijk, helaas. Ik heb al veel uitgeprobeerd, maar niet veel producten werken echt naar mijn zin. Ken jij nog fijne haarproducten die ik eens zou kunnen proberen of gebruik je sommige dingen hetzelfde als ik? Laat je reactie gerust achter!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Channah - Donderdag 17 maart 2016 11:51
Leuk! Ik had ze nog nooit gezien. Die Big lijkt me wel gaaf.
x
Ingrid - Donderdag 17 maart 2016 16:26
De volume poeder lijkt me wel wat! Ik heb krullen maar een stukminder volume dan vroeger ;( En, ik wil juist weer glad en stijl haar haha. Mijn haar stijl maken doe ik nooit, dat is zo slecht voor je haar. Ik hou erg van Arganolie.
Miekio - Donderdag 17 maart 2016 22:06
Misschien is droogshampoo wat? Behalve waar het voor bedoelt is, kan je het ook gebruiken om bij je aanzet wat volume te creeeren en daarmee je hele kapsel.

Lies - Vrijdag 18 maart 2016 09:42
Ik vind haarolie fijn en ik heb nu een olie en serum ineen.Dat vind ik makkelijk.Ik gebruik het liefst zo min mogelijk spullen in mijn haar, ik houd van een lekker schoon en zacht gevoel.De Lush shampoo lijkt mij lekker.