Glossybox Young Beauty review

 

Vorige week ontvingen we weer een leuke verrassing op de redactie van Proud2Bme: de Glossybox Young Beauty. Een speciale editie van de Glossybox die gedurende het jaar vaker zal worden uitgebracht. We zijn gewend dat de Glossybox meerdere miniatuurtjes bevat, maar deze Young Beauty Glossybox bevatte maar liefst zes full size beautyproducten. Daar werden we erg blij van! Je kunt voor 14,95 per maand een abonnement krijgen op Glossybox en dan krijg je iedere maand zo'n verrassing in je brievenbus.

Glossy Box Young Beauty

De spulletjes zaten allemaal in een leuk groen tasje, dat weer in een wit laatje lag. Het witte laatje zat in de groene doos en kan je, als je dat leuk vindt, later hergebruiken als opberglaatje. Onderstaand zie je hoe de spulletjes bij ons binnenkwamen.

Glossy Box Young Beauty

Dit keer was ik de gelukkige om de spulletjes te testen. Ik was vooral benieuwd naar de 'Pearl Drops Beauty Sleep' en naar het Funmasker van Dr. van der Hoog. Ik ben niet zo fan van maskertjes, maar omdat dit een maskertje was met de geur van bubblegum, leek me het wel leuk. De Nagellak heb ik meegegeven aan Sandra, een van onze vrijwilligsters die helemaal into nagellak is. Onderstaand vind je een korte review van de verschillende producten:

Palmolive Ayurituel Joyous
Dee douchegel bevat Indiase Moerbei en Lotsbloemextracten wat zorgt voor een heerlijke kruidige, maar ook frisse geur. Normaal koop ik meestal (witte) douchecreme, omdat ik de doorzichtige douchegels altijd wat minder prettig vind. Toch heeft deze Palmolive me blij verrast, want hij was heerlijk zacht en cremig en door de fijne kruidige geur zeker voor herhaling vatbaar! Ja, echt een aanrader deze douchegel!

palmolive ayurtuel Joyous

Big Fun Bubblegum
Zoals ik al schreef was ik erg benieuwd naar het funmasker Big Fun Bubblegum van Dr. van der Hoog. Eigenlijk had ik verwacht dat het spulletje felroze zou zijn, maar dat viel helaas tegen: gewoon een wit dun cremig masker. Al direct toen ik de verpakking openscheurde verspreidde de bekende superzoete roze bubblegum geur zich in mijn badkamer. OMG... nu moest ik mijn hele gezicht er ook nog mee insmeren!

Het is een zacht masker dat je zo'n 20 minuutjes moet laten zitten om het beoogde resultaat te krijgen. Je moet dan wel dol zijn op de geur van bubblegum, want eenmaal op je gezicht is die enorm! Ik geurde als een wandelende roze kauwgombal toen ik met mijn masker op door het huis wandelde. Eenmaal gedoucht voelde mijn gezicht wel ietsje zachter aan, maar niet enorm ofzo. Als je graag een masker wilt om je huid extra te verzorgen, zou ik kiezen voor iets anders. Als je gewoon een keertje lol wilt hebben met vriendinnen, zou ik zeker voor dit masker gaan!

De Fun Maskers collectie bestaat uit vier soorten: Big Fun Bubblegum, Tipsy Tequila Sunrise, Glitter Glow en Crazy Cupcake. De verpakking is trouwens goed voor twee maskers.

Bug Fun Bubble Gum masker Dr. van der Hoog Proud2Bme

Miyo Mini Drops (No. 30 Raspberry)
Miyo is een Pools cosmeticamerk wat in Nederland nog vrij onbekend is. Het verkoopt alles wat je nodig hebt op het gebied van make-up voor een betaalbare prijs.

nagellak miyo mini drops

De nagellak die ik mocht testen heeft zoals de naam al zegt een mooie framboosachtige kleur met gouden shimmers. Hoewel het op de foto niet heel goed terug te zien is, is de shimmer goed zichtbaar en erg mooi. De nagellak dekt goed na het aanbrengen twee laagjes en droogt erg snel. Met deze nagellak op zien je nagels er mooi en vrolijk uit, passend bij de lente. Opvallend is nog dat bij het opdrogen van de nagellak, de typische nagellak-geur verdwijnt en er een soort aparte fruitige geur ontstaat.
Miyo verkoopt, naast andere make-up producten, 33 verschillende soorten nagellak. De nagellak is voor € 4,95 te koop bij onder andere www.nelly.com.

nagellak miyo mini drops

Pearl Drops Beauty Sleep
Waar ik ook erg benieuwd naar was: de tube van Pearl Drops. Deze bevatte een nachtserum voor je tanden om deze te versterken en witter te maken.

Eigenlijk ben ik niet zo'n fan van dit soort producten omdat ik er niet zo in geloof en omdat ik bang ben dat het schadelijk is voor je tandglazuur. Op deze verpakking stond echter dat het je tandglazuur versterkte en de witheid van je tanden stimuleert. Helaas heb ik de tube pas twee keer kunnen gebruiken en is nog niet echt te spreken van een daadwerkelijk effect. Het was wel even raar om het serum na het tandenpoetsen op mijn tanden te smeren en met deze smaak naar bed te gaan. Het smaakte gelukkig wel fris, dus ik was snel gewend aan de smaak.

Je moet het serum heel dun aanbrengen met je vinger op je tanden en tandvlees en vervolgens de hele nacht laten inwerken. Ik ben benieuwd of iemand dit middel al langere tijd gebruikt en wat zijn of haar ervaring ermee is!

pearl drops beauty sleep

pearl drops beauty sleep

8 X 4 Glam Up Deodorant
Deodorant en ik zijn de beste vrienden. Ik transpireer nogal snel (en altijd), dus sleep overal bussen deo met me mee naar toe. In mijn tas zitten dus wel drie busjes deo. De 8 X 4 Glam Up deodorant ruikt heel zoet! Ik weet niet of ik hem echt heel glamour vind, daarvoor had hij misschien ietsje minder zoet moeten zijn. De deodorant werkt wel goed, dus je kan er wel een paar uurtjes mee vooruit. Bovendien zit hij in een leuke roze bus en dat is altijd fijn ;)

8 X 4 Glam Up deodorant

Andrelon Get The Volume Powder
Met dit poeder kan je je haar even lekker wat extra volume geven. Heb je net zoals ik glad en plat haar, dan is dit een fijn middel om je haar af en toe eens extra mooi mee te doen. Af en toe, want het poeder zorgt er helaas voor dat je haar snel vet wordt. Om deze reden gebruik ik het poeder alleen als ik een feestje heb en een belangrijke afspraak. Je strooit wat van het poeder door je haar, kneedt het er wat in door je haar wat omhoog te duwen en je ziet direct resultaat. Je kunt je haar nu zo in model brengen of opsteken. In beiden gevallen zorgt het voor meer stevigheid en volume.

get the volume powder andrelon

Welk van de producten is wel iets voor jou?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Hoi - Maandag 25 maart 2013 12:02
Leuk om te lezen! Vind het zelf alsnog wel best duur voor dingen die je niet kent.

**
Lunamira - Maandag 25 maart 2013 12:53
leuk! ik heb nu een abonnement voor 3 maanden:) Ben benieuwd...
smokingunderwater - Maandag 25 maart 2013 13:25
ik krijg elke maand de normale glossybox! altijd erg leuk :) elke maand weer een cadeautje!
PeanuttButterfly - Maandag 25 maart 2013 15:24
Deze lijkt me nog leuker dan de gewone Glossybox omdat de producten full-size zijn. :)
Dat tandpasta ding en die volumepoeder zou ik wel een x willen proberen.
Elina94 - Maandag 25 maart 2013 18:24
Scarlet is een mooierd hihi :)
En wat een leuke spulletjes!
D - Maandag 25 maart 2013 23:02
ik heb de tandpasta van pearl drops.. die werkt bij mij wel! Ik drink veel thee en ik krijg daardoor vlekken op mn tanden. Die gaan weg door de tandpasta en mn tanden zien er ook echt witter uit. Ik gebruik het wel maar 1x per week, omdat ik ook bang ben dat het slecht is voor mn tanden. (er staat wel op dat het niet zo is mja :P )
Dat volumepoeder wil ik ook proberen.. :)
Peanutbutter - Dinsdag 26 maart 2013 14:56
Ik koop zoveel mogelijk proefdiervrij, dus niets voor mij. Meeste producten zijn niet proefdiervrij.
L - Maandag 1 april 2013 18:34
Ik ga ook maar is deze editie bestellen (: