Over Proud2Bme

Proud2Bme is sinds 2009 de grootste online hulpsite van Nederland en België met meer dan 200.000 unieke bezoekers per maand. De site is er voor iedereen die problemen heeft met zelfbeeld, eten en aangrenzende problematiek. Op Proud2Bme worden dagelijks meerdere nieuwe artikelen en blogs geplaatst over gezondheid, lifestyle, fashion, beauty, eetproblemen,  gezond eten en over jezelf accepteren zoals je bent. Via het forum en de chat kan je in contact komen met lotgenoten en steun krijgen van ervaringsdeskundigen en professionals voor jouw problemen.

scarlet hemkes nouska de bruijn laura hoes proud2Bme

Hi Proud2Bme bezoeker! Leuk dat je onze website bezoekt. Wij zijn Scarlet, Nouska, Laura en Sandra (niet op de foto) en samen vormen wij de gezellige redactie van Proud2Bme. We zijn dol op het schrijven van leuke blogs en interessante artikelen en het maken van mooie bijpassende foto's. We schrijven veel vanuit onze eigen ervaring en delen in plogs en vlogs stukjes van ons huidige leven. Ook maken we iedere week video's voor het YouTube kanaal van Proud2Bme.

Heb je vragen aan ons? Mail dan even naar redactie@proud2Bme.nl.

Liefs, Scarlet, Nouska, Laura & Sandra


Iets naar ons opsturen?
Dat kan zeker & dat vinden we leuk! Al ben je een bedrijf of een bezoeker, je mag ons altijd iets zenden. Het is wel belangrijk om te vermelden dat dit niet betekent dat er automatisch een blog over verschijnt op Proud2Bme. Wil je verzekerd zijn van een blog of video over jouw thema, mail dan voor meer informatie naar redactie@proud2Bme.nl.

Stichting Proud2Bme
Sandifortdreef 19
2333 ZZ Leiden

Wil je ons liever mailen?

♥ Algemeen: info@proud2bme.nl

♥ Redactie: redactie@proud2Bme.nl

♥ Hoofdredactrice: Scarlet Hemkes

Media aanvragen: pers@proud2Bme.nl of 06-46830655


Proud2Bme is ook te vinden op:

Facebook
Twitter
Youtube
Instagram


BTW en IBAN

BTWnummer: NL852 66 96 16 B01
IBAN: NL90INGB0000652277
BIC: INGBNL2A


Proud2Bme is een initiatief van

Proud2Bme is een initiatief van Eric van Furth en Scarlet Hemkes.

Eric van Furth, klinisch psycholoog/psychotherapeut, is directeur behandelzaken bij Centrum Eetstoornissen Ursula (CEU) te Leidschendam, onderdeel van de GGZ organisatie Rivierduinen. Daarnaast is hij als bijzonder hoogleraar Eetstoornissen verbonden aan de afdeling Psychiatrie van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Hij werkt sinds 1984 met cliënten met een eetstoornis. Hij was voorzitter van de werkgroep Multidisciplinaire Richtlijn Eetstoornissen (in maart 2006 verschenen). Hij is Past-President van de Academy for Eating Disorders, een internationale organisatie van professionals. Naast management en behandeling maakt ook wetenschappelijk onderzoek een belangrijk deel uit van zijn werk.

Voor Proud2Bme werken ruim 20 vrijwilligers, twee (ervaringsdeskundige) redactiemedewerkers, twee part-time medewerkers en enkele psychologen en diëtisten van het Centrum Eetstoornissen Ursula.