Ploggen: de week van Nouska 31

Gepost op Maandag 9 januari 2017 19:00 door Nouska in Proud2Live.

Het is weer tijd voor een Plog van mij! Vorige maand sloeg ik even over, vanwege drukte. Maar deze maand ben ik er gewoon. Ik heb een leuke week gehad, maar ook een drukke en vermoeiende. Veel dingen aan mijn hoofd, maar ook veel plezier gehad. Ik laat je dan ook graag zien wat ik de afgelopen week heb beleefd en ik hoop dat je het leuk vindt om te zien. 

ploggen

♥ Maandag:
De eerst dag van de week begon ik met werken vanuit huis. Daarna stapte ik op de fiets naar de chiropractor en had ik therapie voor het herstel van mn rugklachten. Ik ben weer lekker gekraakt! Die avond heb ik verder rustig aan gedaan. 

chiropractor

♥ Dinsdag:
Vandaag kwam de video van Sandra en mij online waarin we snacks proefden van Action. Het was een beetje een chaotische video, maar wel een leuk. We hebben erg gelachen tijdens de opnames. 

snacktion

♥ Woensdag:
Ook vandaag werkte ik weer thuis voor Proud2Bme en daarna heb ik fysiotherapie. Ik zat daar lekker in de rust-wachtkamer. Hier zit bijna nooit iemand en kun je even ontspannen. Ik vond dat erg fijn, omdat het daar normaal in de wachtkamer wel eens erg druk kan zijn.

vloer

Daarna heb ik een wandeling gemaakt op het strand. Het was ijskoud, maar wel even lekker en fijn om te doen. De rest van de avond heb ik samen met Sim een film gekeken, Captain Fantastic. Heel mooi verhaal. 

♥ Donderdag:
Vandaag had ik een afspraak waar ik heen moest met de bus. Op de terugweg ging er alleen iets mis. Ik zat bij het raam en ineens begon het daar heel erg te roken. De buschauffeur vroeg de reizigers om uit te stappen, omdat de bus bijna in brand vloog. Ik moest toen op de volgende bus wachten, wat er voor zorgde dat ik later thuis was dan gehoopt. Beetje jammer, want ik was erg moe van een lange dag. Die avond werkte ik voor Proud2Bme en deed ik ook de chat met de ervaringsdeskundige. Het was een hele fijne chat!

bus

♥ Vrijdag:
Vandaag hadden we een gezellige dag op kantoor, maar ook een hele drukke. In de middag zou een groot deel van ons team namelijk bij elkaar komen voor een intervisie en borrel en daar moesten we de nodige voorbrereidingen voor doen. Het was een goede intervisie en een gezellige borrel.

fluffy

Ook was dit de dag dat we Phoi Cai met zwangerschapsverlof hebben uitgezwaaid voor een paar maanden. We hopen dat ze heerlijk mag ontspannen, de laatste voorbereidingen kan doen en dan van haar prachtige kindje mag genieten! Scarlet had een leuk pakket geregeld wat we samen hebben gegeven. Helaas had Scarlet zelf die dag en griepje te pakken!

teamintervisie

♥ Zaterdag:
Vandaag heb ik een vriendin geholpen met haar kledingkast opruimen. Ze kan niet zo goed afscheid nemen van spullen en had daarom de hulp van mij en een vriendin in geschakeld. Ze heeft enorm veel weg gedaan naar het goede doel en het ziet er weer allemaal super netjes uit. Ook fijn voor haar, want ze gaat binnenkort verhuizen. 

bedkast

Ik dronk bij haar ook hele lekkere limonade. Ze had dit een keer gekregen, maar bewaarde de fles de hele tijd. Het smaakte erg lekker en zag er natuurlijk ook gewoon heel leuk uit. Daarna hebben we samen gegeten en kreeg ik een lift, op weg naar huis.  

fles

♥ Zondag:
Vandaag voelde ik me niet zo lekker en deed ik daarom lekker chill. Sim kwam met een lekkere lunch naar boven. Pompoensoep, crackers, rijstwafels en brood met heerlijk beleg. Het was verder geen hele bijzondere dag, maar dat heb je ook wel eens nodig.  

crackers

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! 

 

Reacties

dees - Maandag 9 januari 2017 19:21

Wat lief van Sim :) . Ziet er uit als een leuke week.

Liz - Maandag 9 januari 2017 20:53

Haha op die bus staat een reclame voor een uitvaartcentrum, die hadden er zeker baat bij dat die bus in de fik zou vliegen ;P
Ook wel grappig: eerst dacht ik: hé die schoenen van clarks heb ik ook (zitten echt super en zijn mooi!!) en toen schreef je dat je captain fantastic hebt gekeken wat echt een van mijn lievelingsfilms is geworden. Lekker herkenbaar.

Black Tiger - Dinsdag 10 januari 2017 18:35

leuk om te lezen!

peanuts - Dinsdag 10 januari 2017 20:53

Leuke week! Jammer dat er nooit meer een plog van scarlet komt.

mar91 - Dinsdag 10 januari 2017 22:34

Inderdaad ik vind plogs altijd zo leuk maar mist inderdaad ook die van scarlet. Dacht misschien heb ik wat gemist?

Marije - Woensdag 11 januari 2017 16:05

Dat spijker tuinpak (of hoe heet dat ook alweer?) staat je ontzettend leuk!

feed