7

Frizz-Ease 3-Day Straight

Gepost op Maandag 21 februari 2011 10:00 door LC in Beautyblog.

sprayNiets is irritanter dan als je je uiterste best hebt gedaan op het steilen van je haar, dat je je omdraait en je haar al weer pluist... En wat ik ook erg vervelend vind, is dat er de volgende dag niets meer van te zien is. Maar daar heeft John Frieda een oplossing voor gevonden. Een nieuw frizz-ease product waarmee je haar wel 3 dagen glad en pluisvrij blijft, of in ieder geval totdat je het wast. 

Hoe werkt het?

Spray het product op je natte haren, Föhn je haar droog en activeer de formule met je steiltang. Hoe dan? Het product bevat keratine en een polymeertechnologie wat wordt geactiveerd door de hitte van je steiltang. 

Deze spray maakt het steilen veel gemakkelijker en dat zonder het haar te verzwaren. De spray is te koop bij Etos voor € 13,99

Ken jij deze spray al en wat vind je ervan?

 

Reacties

Lotte - Maandag 21 februari 2011 10:38

Yeah right.. Ik geloof niet in dit soort "wondermiddeltjes".
Als ze nou ook konden aantonen dat het idd 3 dagen lang goed blijft zitten, dan verandert mijn mening misschien nog wel.

yasminn - Maandag 21 februari 2011 11:48

oeh ik ga er eens naar kijken!

Neehlan - Maandag 21 februari 2011 15:03

ik heb best flink krullend (en vooral pluizend) haar,, maar als ik het een keer goed met mn stijltang stijl, blijft het zeker 2 dagen zitten (langer weet ik neit, want dan zijn mn haren alweer gewassen :P)
ik heb dan wel een wat duurdere stijltang die tot wel 200 graden kan.. maar meestal doe ik mn haren stijlen met 180 graden ^^

JustxMe - Woensdag 9 maart 2011 21:15

Ik gebruik het al een tijd en ben er ontzettend tevreden over. Het blijft (bij mij in ieder geval) 3 dagen goed zitten, tenzij je het natuurlijk eerder wast. Was nieuwsgierig of het echt 3 dagen goed bleef zitten, en het is geslaagt!
Voor mij een van de eerste producten dat werkelijk doet wat er belooft wordt.

Elize - Dinsdag 1 november 2011 22:19

Ik vraag me af of het ook nog redelijk steil is wanneer je door weer en wind fietst.

denise - Dinsdag 17 januari 2012 19:38

Ik wil graag op het filmpje reageren. Op het begin lijkt het of ze gekruld/kroes haar heeft. Ik heb dat ook. Maar bij haar na het wassen en kammen ziet het er al hartstikke steil uit. Maar als ik na het wassen m'n haar kam, schiet bij mij de krul er al gelijk in, dus ik vraag me af of zij eigenlijk niet al van haar eigen steil haar heeft.

laura - Maandag 13 februari 2012 18:39

moet je echt ook de shampo en de conditioner gebruiken

Geschreven door LC

Lisette is begonnen als stagiaire (SPH) bij Proud2Bme en werkt nu parttime voor de site.

Vind je dit waardevol?

Ken je iemand die dit moet zien?